Ανοιχτές "κεραίες" για πλέι μέικερ

Ανοιχτές "κεραίες" για πλέι μέικερ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πέρα από τη βασική μεταγραφική αναζήτηση ενός σέντερ, ώστε να πλαισιωθούν οι Μαυροκεφαλίδης, Μιλόσεβιτς και Σαρικόπουλος με κάποιον καλύτερο από τον Ανοσίκε, η ΑΕΚ μελετά και περιπτώσεις για την περιφέρεια.

Για εκεί υπάρχουν καλές πιθανότητες επιστροφής του Τόμας Ντελινινκάιτις, ωστόσο εξετάζονται και περιπτώσεις κλασικών πλέι μέικερ. Ο Κρις Γουόρεν έχει βελτιωθεί πολύ εδώ και δύο εβδομάδες, προσαρμόστηκε και προσφέρει πλέον στην ομάδα, αλλά δεν διαθέτει το ιδανικό προφίλ οργανωτή.

Η ΑΕΚ έχει ανοιχτές… κεραίες για «άσους», αναζητώντας κάποια ευκαιρία ανά την Ευρώπη. Το ενδιαφέρον στρέφεται σε «καθαρόαιμο» πλέι μέικερ που θα ξεχωρίζει περισσότερο για τη δημιουργία παιχνιδιού και την τροφοδότηση των υπόλοιπων παικτών.

Εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες μέρες, καθώς επιθυμία των ανθρώπων της ΑΕΚ είναι οι αλλαγές στο ρόστερ να έχουν ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό ώστε να αποκτήσει η ομάδα έγκαιρα την καλύτερη δυνατή σύνθεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X