Θα…ξεχάσει να χάνει

Θα…ξεχάσει να χάνει
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι τόνοι έπεσαν. Ηταν επόμενο έπειτα από τον ανεμοστρόβιλο που έφερε η βαριά ήττα στο Καραϊσκάκη, το φινάλε με τον Δέλλα, τη συμφωνία με τον Πογιέτ. Υπήρχε ένταση, ανησυχία, σκεπτικισμός για τη συνέχεια. Όχι άδικα, δεδομένου πως η κατάσταση που είχε διαμορφωθεί ήταν ήδη πολλή αρνητική. Με τη διαφορά από την κορυφή να είναι ήδη στους οκτώ πόντους και το τελευταίο εκτός έδρας ντέρμπι, ήταν δύσκολο να υπάρχουν υψηλές προσδοκίες. Γι’ αυτό και η εμφάνιση στη Λεωφόρο άφησε γλυκόπικρη γεύση. Αλλά ας πάμε στα φρέσκα κουλούρια.
Κάποιοι υποστηρίζουν τις τελευταίες ημέρες πως η παρουσία του Πογιέτ είναι χρήσιμη για επαναξιολόγηση του ρόστερ, για να εντοπιστούν αδυναμίες, για να διεκδικηθεί το κύπελλο και η δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα. Δεν διαφωνώ. Μόνο που η ΑΕΚ δεν έχει τελειώσει ακόμα από το πρωτάθλημα. Εχει ή για να είμαι ακριβής, μπορεί να έχει πολύ υψηλότερες φιλοδοξίες. Εχω την εκτίμηση πως η Ενωση μπορεί να μπει ξανά στο κόλπο του πρωταθλήματος και στο αντίστοιχο διάστημα του δευτέρου γύρου, να συζητάμε από τελείως διαφορετική αφετηρία.
Εχω συγκεκριμένους λόγους να πιστεύω πως το πράγμα γυρνάει. Σας έχω εκφράσει πολλές φορές κατά το παρελθόν την άποψη μου για το υλικό. Ειδικά τώρα που γύρισε ο Μάνταλος, επιστρέφουν οι Τζεμπούρ και Μπακάκης, εκτιμώ πως η ΑΕΚ θα ενισχυθεί σε πολύ σημαντικό βαθμό. Ο Γενάρης είναι κοντά για να υπάρξουν όσες κινήσεις ενίσχυσης κριθούν απαραίτητες και ο Πογιέτ θα μπορέσει να πάρει το μέγιστο δυνατό απ’ όλους τους παίκτες του ρόστερ.
Συν τοις άλλοις, ουδείς πρέπει να προσπερνά πως η ΑΕΚ έβγαλε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Είχε σημαντικές απώλειες, αλλά είναι ξεκάθαρο πως από εδώ και πέρα έχει βατό πρόγραμμα που μπορεί να δημιουργήσει το δικό της σερί νικών. Αρχής γενομένης από αύριο, η ΑΕΚ μπορεί να φτάσει ακόμα και σε διψήφιο αριθμό νικών μέχρι να έρθουν τα ντέρμπι – όλα πλέον στο ΟΑΚΑ – του δευτέρου γύρου.
Επίσης, τολμώ ακόμα και τώρα που όλα μοιάζουν να κυλούν σε ένα ροζ συννεφάκι, να προβλέψω πως ο Ολυμπιακός δεν μπορεί παρά κάποια στιγμή να καταρρεύσει. Αυτό που κάνει εδώ και δύο μήνες είναι παρά φύση και όπως κάθε τι παράλογο, δεν μπορεί παρά να διαλυθεί με κρότο. Δεν αναφέρομαι σε μία ήττα (εδώ πιστεύουν πως θα νικήσουν τη Μπάγερν στο Μόναχο), αλλά στην άλλη όψη του νομίσματος.
Γι’ αυτό γελάω με όσους υποστηρίζουν πως η ΑΕΚ δεν έχει στόχους. Πως είναι απαλλαγμένη από το άγχος του πρωταθλητισμού και δεν έχει μεγάλη σημασία τι θα κάνει από εδώ και πέρα. Η ΑΕΚ έχει στόχο και τον ξέρουν καλά ο Πογιέτ και οι παίκτες του. Ξεκινούν με νίκη από αύριο και μετά θα…ξεχάσουν πότε θα σταματήσουν τις νίκες. Και τότε, θα δούμε ποιος θα είναι μέσα στο κόλπο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X