«Μια δήλωση συγγνώμης, κύριε Φίλη»

Ο ανιστόρητος Φίλης ξαναχτύπησε (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανακοίνωση του Σ.Φ. ΑΕΚ Νέας Σινώπης, σχετικά με τα όσα δήλωσε ο Νίκος Φίλης:

«Με λύπη μας παρακολουθούμε τα όσα άστοχα, ανίερα και αντεθνικά ξεστόμισε ο υπουργός Παιδείας, κύριος Νίκος Φίλης σχετικά με τη γενοκτονία των Ποντίων. Με λύπη μας παρακολουθούμε και τα παρεπόμενα και όλους όσοι καπηλεύονται τον αγώνα των Ποντίων.

Ως διοίκηση του Συνδέσμου ΑΕΚ Φιλάθλων Νέας Σινώπης Πρέβεζας, με τις ιδιαίτερες ευαισθησίες στην προσφυγιά και στον ποντιακό ελληνισμό, διότι αυτή είναι η καταγωγή μας, αυτή είναι η Ιστορία μας καταγγέλλουμε τα όσα δήλωσε ο υπουργός. Ζητούμε μια ξεκάθαρη δήλωση συγγνώμης για την εθνική προσβολή, κύριε Φίλη. Θα αποτελεί μια ενέργεια, που αν μη τι άλλο, θα ηρεμήσει κάπως τα εκατομμύρια των Ποντίων, που ενοχλήθηκαν από την πρωτοφανή παραχάραξη της Ιστορίας.

Ο Σύνδεσμός μας θα βρίσκεται στο πλευρό της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποντιακών Σωματείων σε όποια ενέργεια αναλάβει προκειμένου για να καταγγείλει τους ανιστόρητους. Βρίσκεται δίπλα της και στα όσα κατήγγειλε κατά των ναζιστών και θα στηρίξει με τον τρόπο της τις όποιες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, με την προϋπόθεση να είναι οργανωμένες και περιφρουρημένες, και απέναντι στα πιθανά ακραία στοιχεία.

Ο πρόεδρος του Σ.Φ. ΑΕΚ Νέας Σινώπης, Χρήστος Τερζόγλου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X