«Ημουν ΑΕΚ πριν γεννηθώ»

«Ημουν ΑΕΚ πριν γεννηθώ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ραμόνα Παπαϊωάννου μίλησε στην «Ώρα των Σπορ» για το όνειρο ζωής να φορέσει την δική της φανέλα με τον «Δικέφαλο».

Η Ραμόνα Παπαϊωάννου είναι ένα από τα πέντε νέα πρόσωπα που εντάχθηκαν προ ημερών στο τμήμα στίβου της ΑΕΚ. Μπορεί να φορέσει για πρώτη φορά τη δική της φανέλα με τον «Δικέφαλο» αλλά από την ημέρα που γεννήθηκε η νεαρή αθλήτρια φρόντισε να γνωρίσει τον μαγικό κόσμο της ΑΕΚ. Κόρη του πρώην ποδοσφαιριστή της «Ένωσης», Παύλου Παπαϊωάννου η Ραμόνα έζησε σε ένα «κιτρινόμαυρο» περιβάλλον και η μεταγραφή της στο τμήμα στίβου αποτελεί απλά το κερασάκι στην «τούρτα». Η ίδια μίλησε στην «Ώρα των Σπορ» για την μεταγραφή της, για τους στόχους της τη νέα σεζόν και αποκάλυψε τα λόγια του πατέρα της μετά την επίσημη ένταξη της στην ΑΕΚ. Να θυμίσουμε πως η Ραμόνα είχε αγωνιστεί και πέρυσι στην ΑΕΚ αλλά εκτός συναγωνισμού λόγω προβλήματος που είχε προκύψει με το δελτίο της. Αυτό λύθηκε και η ίδια τόνισε για το θέμα: «Φυσικά και είμαι απόλυτα ικανοποιημένη που λύθηκε το θέμα που προέκυψε πέρσι και που στέρησε στην ΑΕΚ τους βαθμούς που θα μπορούσα να της προσφέρω στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Πέρυσι έτρεξα εκτός συναγωνισμού και κέρδισα τα 100 και στα 200 ήμουν 2η, που σημαίνει θα είχα προσφέρει στον σύλλογο σημαντικούς βαθμούς».

Η Ραμόνα δεν έχει κρύψει ποτέ τα «κιτρινόμαυρα» αισθήματα της και αναφερόμενη στο γεγονός πως πλέον ανήκει επίσημα στον σύλλογο σχολίασε: «Ήμουν ΑΕΚ πριν καν γεννηθώ και είναι κάτι που δεν θα αλλάξει ποτέ όσο ζω. Το να μπορώ να αγωνίζομαι και εγώ για την ΑΕΚ με κάνει πολύ χαρούμενη και μου δίνει έξτρα κίνητρο για τη νίκη στο Πανελλήνιο». Η νεαρή αθλήτρια έχει εξασφαλίσει το όριο στα 200μ για την συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ενώ έχει μπροστά της μια σειρά από διοργανώσεις για να εξασφαλίσει το εισιτήριο και στα 100μ. «Οι στόχοι φέτος είναι υψηλότεροι από κάθε άλλη χρονιά, για αυτό και θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΟΠΑΠ Κύπρου, την Nike και την Polar που με στηρίζουν Έχουμε τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο, όπου έχω το όριο στα 200 και θα κυνηγήσω και το όριο των 100. Εκεί θέλω να κάνω την καλύτερη μου εμφάνιση και να μπορέσω να πλασαριστώ όσο ψηλότερα μπορώ. Πριν από αυτό είναι οι ευρωπαϊκοί αγώνες στο Άμστερνταμ όπου εκεί θέλω να μπω έστω σε έναν τελικό», ήταν το σχόλιο της. Παράλληλα δεν έκρυψε την ικανοποίηση της για το γεγονός πως ο κόσμος την υποδέχτηκε πολύ θερμά στην ΑΕΚ: «Η αλήθεια είναι πως ξαφνιάστηκα και τα προσωπικά μηνύματα που πήρα με χαροποίησαν πολύ. Πιστεύω όλο αυτό έγινε κυρίως λόγω του μπαμπά μου και της αγάπης που του έχει ο κόσμος της ΑΕΚ».

«Την δική σου φανέλα»

Το πρώτο δώρο της Ραμόνας Παπαϊωάννου ήταν μια φανέλα της πρωταθλήτριας ΑΕΚ το ’89 όταν ο παππούς της, της την πήγε στο μαιευτήριο. Η ίδια συγκινημένη αποκάλυψε και τα λόγια του πατέρα της Παύλου μετά την μεταγραφή της στην «Ένωση»: «Όταν είχα πει στον μπαμπά μου ότι θα πάει στην ΑΕΚ μου είπε, ότι «την ημέρα που γεννήθηκες την φανέλα της ΑΕΚ σου έφερε δώρο ο παππούς σου στο μαιευτήριο (πρωτάθλημα ’89), τώρα θα φορέσεις και επίσημα την δική σου στο στίβο. Κάτι που σίγουρα με συγκίνησε και περιμένω τον πρώτο μου αγώνα με μεγάλη ανυπομονησία και χαρά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X