Σοϊλέδης: "Τελείως διαφορετική η φιλοσοφία του Πογιέτ"

Στο μπλοκάκι του Τσάνα ενόψει των αυριανών κλήσεων βρίσκεται και ο Άρης Σοϊλέδης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ως μοναδικό αποτέλεσμα τη νίκη βλέπει ο Άρης Σοϊλέδης στην Κυριακάτικη μάχη με τον Αστέρα, με τον Έλληνα άσο να μιλάει και για τις πρώτες μέρες του Πογιέτ στην ομάδα. Ο αμυντικός του Δικεφάλου τόνισε στο novasports.gr:

“Ο Αστέρας είναι μια πολύ καλή ομάδα, έχουμε δει κάποια βίντεο και θα μας πει και ο προπονητής μας το πώς παίζουν. Έχουν ποιοτικούς παίκτες, εμείς θα πάμε για τη νίκη και ελπίζω να πάνε όλα καλά. Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό ήταν κάπως δύσκολα, όμως ήρθαν τα αποτελέσματα με Ηρακλή και Ξάνθη, ενώ και κόντρα στον Παναθηναϊκό ήταν θετικό το αποτέλεσμα. Τώρα έχουμε ένα δύσκολο ματς αλλά δεν κοιτάμε τίποτα άλλο παρά μόνο τη νίκη”.

Σε ότι αφορά στον Πογιέτ, ο Σοϊλέδης τόνισε:

“Όταν έρχεται ένας νέος προπονητής προσπαθεί να περάσει τη φιλοσοφία του στους παίκτες. Τώρα είμαστε στο στάδιο που προσπαθούμε να καταλάβουμε ο ένας τον άλλον. Περνάει νέα πράγματα και η φιλοσοφία του είναι τελείως διαφορετική από αυτά που έχουμε συνηθίσει εδώ στην Ελλάδα”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X