Ο Πογιέτ των εκπλήξεων

Τρέλανε τους όλους προπονητάρα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κάθε μέρα που περνάει ο Γκουστάβο Πογιέτ ετοιμάζει και μια …έκπληξη στους ποδοσφαιριστές του. Πρώτα οι προσωπικές συζητήσεις, μετά το μίνι – πρωτάθλημα 5Χ5, στη συνέχεια η μεγάλη ένταση κατά τη διάρκεια του προγράμματος με μπάλα για να τους έχει στην …τσίτα και σήμερα το άλλο άκρο. Η χαλάρωση. Μόνο αυτό δεν περίμεναν οι “κιτρινόμαυροι” όταν το πρωί πάτησαν το πόδι τους στα Σπάτα. Αντίθετα υπολόγιζαν ότι για μια ακόμα μέρα η ένταση θα …χτυπήσει κόκκινο.

Είχαν βλέπετε προηγηθεί δύο πολύ κουραστικές προπονήσεις την Τετάρτη και την Πέμπτη στα Σπάτα, οι οποίες ξεπέρασαν τις δύο ώρες με πολλή μπάλα για τους ποδοσφαιριστές. Για τον λόγο αυτό, προπαραμονή του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης ο Γκουστάβο Πογιέτ αποφάσισε να ρίξει τους ρυθμούς για να τους έχει “φρέσκους” στο ματς της Κυριακής.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός αφού πρώτα τους ενημέρωσε ότι το πρόγραμμα της Παρασκευής θα είναι πολύ πιο χαλαρό σε αντίθεση με το προηγούμενο διήμερο, τους έβγαλε στο γήπεδο και αρκέστηκαν σε ποδοβόλεϊ, αλλά και σε ασκήσεις κατοχής μπάλας σε μικρό χώρο. Επίσης κατά διαστήματα χώριζε με τους παίκτες του σε ομάδες, δουλεύοντας ξεχωριστά στην τακτική. Με τον τρόπο αυτό κατάφερε και να τους χαλαρώσει, αλλά και να δουλέψει σε συγκεκριμένους τομείς που θεωρεί ότι χρειάζονται βελτίωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X