Ο τριπλασιασμός και η ανατροπή

Παίρνεις την…κούπα και πας ταμείο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εχεις μια μάχη που είναι σε υψηλό επίπεδο. Εχεις μια διαδικασία που είναι στα όρια κάθε μέρα. Έχεις τον Καπίρη να αγγίζει τον τριπλασιασμό της μπάνκας του. Τον Βογιατζάκη να προσπερνά και να φτάνει στη δεύτερη θέση. Τον Καζαντζόγλου να πηγαίνει με τσούκου – τσούκου, αλλά να χτίζει σερί νικών. Και έρχεται ο Καπετανάκος να προσπαθεί να πείσει πως ξέρει μπάσκετ. Αστο παιδάκι μου και πήγαινε σε αυτά που γνωρίζεις. Για τον ουραγό που πιστεύει πως ακόμα ο Κετσπάγια κάνει κούρσες με τα «κιτρινόμαυρα» και βάζει γκολ στον Ολυμπιακό, τον έστειλε κουβά και ο Στάικος! Εκεί τελειώνει η λογική και βγαίνει ο Τσίλης. Το πρόγραμμα της Παρασκευής δεν είναι μεγάλο, αλλά οι ευκαιρίες που δίνει η Interwetten σημαντικές. Δείτε και παίξτε.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ: ΑΝΝΟΒΕΡΟ – ΧΕΡΤΑ GOAL/GOAL (1,85)
Δεν εκμεταλλεύεται φέτος όπως θα έπρεπε την έδρα του το Αννόβερο, αλλά τελευταία βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Η Χέρτα απ’ την πλευρά της σκοράρει ακατάπαυστα. Θα στηρίξω την επιλογή να πανηγυρίσουν έστω μια φορά στο ματς και οι δύο ομάδες.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ: ΜΟΥΣΚΡΟΝ – ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ GOAL – GOAL (1,60)
Φτωχό το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, αλλά εκτιμώ πως η λύση έρχεται από το Βέλγιο. Η Μουσκρόν και η Ζούλτε Βάρεγκεμ δεν σκόραραν μόνο με την Αντερλεχτ, αλλά σήμερα θα ματώσουν τα δίχτυα.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: ΖΙΕΛΟΝΑ ΓΚΟΡΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΝΙΚΗ ΠΑΟ (1.55)

Αυτό το ματς είναι που ψάχνει να κερδίσει εκτός έδρας ο ΠΑΟ μετά από πολλές ήττες μακριά από το ΟΑΚΑ. Θα μπει δυνατά στο ματς (έστω και χωρίς Γκιστ) απέναντι σε μια αδύναμη ομάδα για να πάρει προβάδισμα νωρίς. Και επιτέλους πρέπει να κερδίσουμε ένα ματς μπάσκετ, για τον Θεό!

ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΙΡΗΣ: ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Over 146,5 (1,70)
Οι ομάδες ακόμη ψάχνονται και οι γηπεδούχοι μπορούν να προκαλέσουν δυσκολίες στη Μπαρτσελόνα. Το φαβορί για τη νίκη είναι οι Καταλανοί, όμως δεν θα είναι εύκολο. Εφικτό το over στο όριο των 146 πόντων (σχετικά χαμηλό για τα δεδομένα της Μπάρτσα) και αξιόλογη η απόδοση.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ: ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ – ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΑΟΥΝΤΙ 2 (2,10)

Ο προπονητής της Νότιγχαμ παίζει το …κεφάλι του σ’ αυτό το ματς, αλλά η Ντέρμπι είναι σταθερή και πιστεύω ότι μπορεί να πάρει τη νίκη εκτός έδρας.

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΚΑΠΙΡΗΣ 27,05
2. ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ 21,5
3. ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ 21,12
4. ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ 15,17
5. ΤΣΙΛΗΣ 8,8

• Ολοι ξεκίνησαν με κάβα δέκα πόντων. Ποντάρουν μία μονάδα την ημέρα, προστίθεται το κέρδος ή αφαιρείται σε περίπτωση αποτυχίας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X