Το "μικτό" πρόγραμμα της διακοπής

Το "μικτό" πρόγραμμα της διακοπής
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σ’ άλλες περιστάσεις μια διακοπή του πρωταθλήματος, θα μπορούσε να προκαλέσει προβλήματα, καθώς θα έκοβε τον ρυθμό της ομάδας. Τώρα όμως, το γεγονός πως μετά τον Αστέρα Τρίπολης δεν υπάρχει επίσημη αγωνιστική υποχρέωση για την ΑΕΚ, έρχεται κουτί στον Γκας Πογιέτ. Πολύ απλά διότι θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές του, χωρίς την πίεση της προετοιμασίας για ένα ματς και ως εκ τούτου σε στοιχεία που θέλει να προσθέσει στο παιχνίδι της ομάδας.

Ο Πογιέτ θέλει να δει και το εύρος του ρόστερ εν δράσει. Γι αυτό και εκτός πολύ συγκλονιστικού απροόπτου, θα γίνει φιλικό, όπως διαβάσατε ήδη από χθες στο enwsi.gr. Όμως το παιχνίδι θα γίνει την Τετάρτη και όχι το Σαββατοκύριακο. Και αυτό διότι ο Πογιέτ θέλει να μοιράσει το πρόγραμμα σ’ αυτό το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος, ανάμεσα στην δουλειά και στην ξεκούραση των παικτών. Θα βάλει φιλικό, θα βάλει ακόμα και διπλή προπόνηση, αλλά θα βαλεί και ρεπό ενδεχομένως και διήμερο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X