Η παράδοση της ΑΕΚ και η επιστροφή του «πρωταθλητή»

Η "Βασίλισσα" είναι ξανά εδώ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ετοιμη να επεκτείνει τη νικηφόρο πορεία της στην Α1 είναι η ΑΕΚ. Η «Βασίλισσα», με τη ψυχολογία στα ύψη έπειτα από την απίστευτη ανατροπή με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ, υποδέχεται αύριο το απόγευμα την Καβάλα. Η Ενωση έχει ακόμα ένα πλεονέκτημα έναντι της μακεδονικής ομάδας, καθώς μετρά μόνο νίκες στα παιχνίδια που την έχει υποδεχθεί για τη μεγάλη κατηγορία. Κοινό χαρακτηριστικό μάλιστα, πως και οι τρεις νίκες έγιναν με πανομοιότυπο τρόπο, με την ΑΕΚ να φτάνει δύο φορές στους 78 πόντους και μία στους 79.
Στο αυριανό παιχνίδι η ΑΕΚ θα βρει ξανά στο διάβα της ένα από τα παιδιά που την οδήγησαν πριν από μερικά χρόνια στην κορυφή. Αυτήν τη φορά θα είναι ο Χρήστος Ταπούτος, μέλος – ως σπουδαίο ταλέντο τότε – της πρωταθλήτριας ομάδας του 2002. Σημαντική η αναμέτρηση και για τον Γιάννη Καλαμπόκη, που θα φτάσει τις 297 συμμετοχές στην Α1 και θα προσπεράσει τον μεγάλο Δήμο Ντικούδη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X