Αναδίπλωση από τον Φίλη

Ο ανιστόρητος Φίλης ξαναχτύπησε (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τη μερική αλλαγή στάσης του κ. Φίλη ο οποίος είπε ότι ως «υπουργός υποστηρίζω της θέση της κυβέρνησης» προκαλεσαν αφενός τα άγρια επεισόδια σε βάρος του βουλευτή της ΝΔ Γιώργου Κουμουτσάκου και αφετέρου η διπλή επίθεση από τον κυβερνητικό εταίρο του ΣΥΡΙΖΑ δια στόματος Πάνου Καμμένου και Μαρίνας Χρυσοβελώνη. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ χαρακτήρισε τον υπουργό Παιδείας «ανιστόρητο» κάνοντας λόγο για δήθεν μοντέρνες φωνές, οι οποίες στο όνομα της παγκοσμιοποίησης και της νέας τάξης πραγμάτων, αρχίζουν και ξεχνούν ή να παραλλάσσουν την Ιστορία.
Προχώροντας, μάλιστα, ένα βήμα περισσότερο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ανακοίνωσε επίσης ότι ως απάντηση στην προχθεσινή «πολιτική πράξη» του υπουργού Παιδείας, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους θα λαμβάνουν χώρα εκδηλώσεις για τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού σε όλα τα στρατόπεδα της Ελλάδας. Από την πλευρά της η εκπρόσωπος τύπου των ΑΝΕΛ κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να αναλάβει πρωτοβουλίες για τον Νίκο Φίλη δηλώνοντας ότι «το αν θα παραμείνει ή θα φύγει, είναι πρωτοβουλία του πρωθυπουργού».

Επισήμανε, δε, πως είναι η δεύτερη φορά που ο κύριος Φίλης προκαλεί με δηλώσεις του, μετά τα όσα είχε πει για «φραγκοδίφραγκα». «Θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός. Διαφορετικά, ο πρωθυπουργός θα πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλίες και να έχει βαρύνουσα σημασία η πολύ μεγάλη αντίδραση των πολιτών και δεν αναφέρομαι μόνο στους ποντιακούς συλλόγους, αλλά στη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών», κατέληξε η εκπρόσωπος Τύπου του συγκυβερνώντος κόμματος.
πηγή: protothema.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X