Τους έχει ήδη "κερδίσει"

Τους ...πέθανε μέχρι να τους τσεκάρει όλους
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χθες συμπληρώθηκε μια εβδομάδα παραμονής του Γκουστάβο Πογιέτ στη χώρα μας και στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ και μέρα με τη μέρα ο Ουρουγουανός τεχνικός αφήνει το στίγμα του τόσο στους ποδοσφαιριστές με τον τρόπο δουλειάς του όσο και γενικά στους ανθρώπους της ομάδας με τη συμπεριφορά του. Αποτέλεσμα; Όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για έναν άνθρωπο που δείχνει πως ήρθε στην Ελλάδα για να πετύχει και να κάνει πράξη τα όσα είπε στις πρώτες δηλώσεις του. Ότι ανέλαβε την ΑΕΚ για να κερδίσει τίτλους.

Η μέθοδος προπόνησης του Πογιέτ έχει ήδη κεντρίσει το ενδιαφέρον των ποδοσφαιριστών, αφού περιλαμβάνει πολύ μπάλα και συνδυάζεται με προσωπικές συζητήσεις που κάνει ο Ουρουγουανός με ποδοσφαιριστές της ομάδας. Διακόπτει την προπόνηση, δίνει προσωπικές οδηγίες και μαζί με τους συνεργάτες του δείχνει αποφασισμένος να βγάλει τον καλύτερο εαυτό των παικτών του.

Επιθυμεί να τους έχει όλους στην …πρίζα. Να είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμοι για να αρπάξουν την ευκαιρία που θα τους δοθεί και γι’ αυτό δίνει μεγάλη σημασία στον τομέα της ψυχολογίας. Το γεγονός αυτό τον έχει φέρει πολύ κοντά στους ποδοσφαιριστές, παρά το ότι βρίσκεται μόλις λίγα 24ωρα στη χώρα μας.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X