«Δεν βλέπω την ώρα για το πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ»

«Δεν βλέπω την ώρα για το πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πρεμιέρα του ήταν σε εκτός έδρας ντέρμπι. Τώρα ήρθε η ώρα να ζήσει και το εντός έδρας ματς και να καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο της ΑΕΚ, μπροστά στον κόσμο της ομάδας.

Ο Γκουστάβο Πογιέτ μιλώντας στα κανάλια Novasports ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ σχολίασε για το ματς «Ηταν θαυμάσια εμπειρία το ντέρμπι. Εμείς θέλαμε να κερδίσουμε, αλλά όπως πήγε το ματς δεχόμαστε και την ισοπαλία. Εχω δει 2,5 παιχνίδια του Αστέρα Τρίπολης. Δεν μπορούμε να σχολιάσουμε σε εσάς, θα πω στους παίκτες μου πως θα παίξουμε».

Αναφορικά με την δική του φιλοσοφία και το πότε θα ξεκινήσει να… βάζει δικά του στοιχεία μέσα στην ομάδα ο Ουρουγουανός σχολίασε «Αργά – αργά αρχίζουμε να βάζουμε την φιλοσοφία μας. Αλλά αργά-αργά. Δεν θα κάνουμε δραστικές αλλαγές για να μην μπερδευτεί και ο ποδοσφαιριστής. Όχι άμεσες όμως, σιγά-σιγά. Εξαρτάται από την αντίληψη των παικτών αν θα γίνει σε μικρό χρόνο ή αν χρειαστεί αυτό μήνες».

Για την παρουσία του κόσμου της ΑΕΚ την Κυριακή και πως θα το ζήσει απάντησε ο τεχνικός της Ενωσης «Δεν βλέπω την ώρα να κάτσω στον πάγκο μας, μπροστά στον κόσμο μας. Θέλουμε τους τρεις βαθμούς. Είναι γνωστό οι αντιδράσεις των Ελλήνων οπαδών. Είναι κάτι το εκπληκτικό να το ζεις και όχι να το βλέπεις».

Τέλος, για τους επιθετικούς της ΑΕΚ που είναι πια διαθέσιμοι και τον Τζεμπούρ που επέστρεψε σχολίασε ο Πογιέτ «Δεν υπάρχει αμφιβολία, θα έχουμε επιλογές. Ηταν το μόνο δύσκολο σημείο που είχαμε στον αγώνα με τον ΠΑΟ. Εξαρτάται από τις δύο επόμενες ημέρες για τον Τζεμπούρ, πως θα έχει γίνει η αποκατάσταση. Ήταν δύσκολο γιατί προέρχεται από τραυματισμό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X