Περάστε κόσμε, λεφτά υπάρχουν

Παίρνεις την…κούπα και πας ταμείο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ηταν νομοτελειακό πως θα έφτανε η στιγμή και για το απόλυτο νικών. Τις περισσότερες μέρες το στοιχηματικό πρωτάθλημα του enwsi.gr έχει 4/5, κάποιες φορές 3/5, αλλά ήταν θέμα χρόνου να έρθει και το 5/5. Αφού πέτυχαν βαλσαμωμένο πουλί ο Καζαντζόγλου και ο Τσίλης (με 3άρι μάλιστα στην απόδοση και ενστάσεις να εκκρεμούν), τότε πραγματικά λεφτά υπάρχουν για όποιον θελήσει να τα πάρει. Οι αποψινές προτάσεις, με τη σιγουριά των αποδόσεων της Interwetten, είναι οι εξής:

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ: ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ – ΜΟΝΑΚΟ 1Χ ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ (1,65)
Η ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν έχει δυνατή έδρα, ενώ η Μονακό ταξίδεψε χωρίς βασικά της στελέχη. Θα τους κοντράρω τους Γάλλους.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ: ΤΟΤΕΝΑΜ – ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ 1 (1,65)
Η Τότεναμ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, έκανε οικονομία δυνάμεων τη Δευτέρα (και μας χάλασε το στοίχημα) και απόψε θα σφραγίσει την ευρωπαϊκή της πρόκριση.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΛΙΜΟΖ over 145,5 πόντους (1.55)

Ο Ολυμπιακός παίζει το πρώτο του ευρωπαϊκό ματς στο ΣΕΦ και ψάχνει μια καλή εμφάνιση και νίκη, μιας και ακόμη… ψάχνεται στο παρκέ. Απέναντι του μια κακή ομάδα που στο τελευταίο εντός έδρας ματς δέχθηκε 107 πόντους και έβαλε 71, ενώ σταθερά βάζει πάνω από 60-65 πόντους (στο πρωτάθλημα έβαλε 8ο στο τελευταίο).

ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΙΡΗΣ: ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ – ΒΑΣΙΛΕΙΑ 2 (2,00)
Σε εξαιρετική κατάσταση οι Ελβετοί. Ομάδα με ικανότητες και εμπειρία απέναντι στη Μπελενένσες του Σα Πίντο που το παλεύει, αλλά βγάζει αστάθεια λόγω περιορισμένου ρόστερ και κόπωσης.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ: ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΑΠΟΕΛ 2 (2,75)

Καλύτερη ομάδα έχουν οι Κύπριοι, θέλουν να κυνηγήσουν την πρόκριση και θα την ψάξουν τη νίκη περισσότερο από τον Αστέρα που δεν μπορεί έτσι κι αλλιώς να κουβαλήσει δυο καρπούζια στην ίδια μασχάλη.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΚΑΠΙΡΗΣ 25,05
2. ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ 22,12
3. ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ 19,85
4. ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ 13,52
5. ΤΣΙΛΗΣ 9,8

• Ολοι ξεκίνησαν με κάβα δέκα πόντων. Ποντάρουν μία μονάδα την ημέρα, προστίθεται το κέρδος ή αφαιρείται σε περίπτωση αποτυχίας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X