Τουλάχιστον στις 5 νίκες η πρόκριση!

Τουλάχιστον στις 5 νίκες η πρόκριση!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από το ξεκίνημα των ομίλων του Eurocup ήταν δεδομένο πως το γκρουπ της ΑΕΚ είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό. Πολύ γρήγορα αυτό αποδείχτηκε και με τη συμβολή της ΑΕΚ. Η ήττα από την Κράσνι αιφνιδίασε αρκετούς, ενώ το ίδιο ίσχυσε και για τη νίκη επί της Νίζνι. Από εκεί και πέρα η Χάποελ που έχασε με 21 πόντους από τη Νίζνι, νίκησε εύκολα τη Νεπτούνας, ενώ οι Λιθουανοί πέρασαν από την έδρα της Νίζνι στην παράταση την Τετάρτη και προκάλεσαν τριπλή ισοβαθμία!

Η Γαλατασαράι ελέγχει την κατάσταση με ρεκόρ 4-0. Είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου και το δείχνει, ενώ ουσιαστικά δυσκολεύτηκε μόνο με τη Νεπτούνας της οποίας επιβλήθηκε στη Λιθουανία (94-90). Aκολουθούν στην ισοβαθμία Νίζνι (+5), Νεπτούνας (-6) και ΑΕΚ (-8) με ρεκόρ 2-2 και την κατάταξη να διαμορφώνεται από τη διαφορά πόντων που βλέπετε στις παρενθέσεις.

Χάποελ και Κράσνι βρίσκονται αυτή τη στιγμή στις θέσεις των ομάδων που αποκλείονται με ρεκόρ 1-3, αλλά ακόμη υπάρχουν 40 μέρες διαθέσιμες στη φάση των ομίλων για να κριθούν πολλά.

Η ΑΕΚ έχει δύο διαδοχικά παιχνίδια σε Λιθουανία και Ρωσία με Νεπτούνας (11/11) και Κράσνι (18/11), ενώ θα κλείσει τον Νοέμβριο υποδεχόμενη τη Γαλατασαράι (25/11). Στη συνέχεια ο όμιλος θα ολοκληρωθεί με Νίζνι (01/12), Χάποελ (09/12) εκτός έδρας και τη Νεπτούνας στο ΟΑΚΑ (16/12).

Είναι φανερό πως το πρόγραμμα της «Βασίλισσας» από εδώ και πέρα γίνεται ιδιαίτερα δύσκολο και πρέπει να υπολογίσουμε και τα ντέρμπι του πρωταθλήματος που θα μεσολαβήσουν μεταξύ των ευρωπαϊκών αγώνων, καθώς στις 28/11 η ΑΕΚ θα υποδεχτεί τον Άρη, ενώ στις 5 Δεκεμβρίου θα παίξει με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Σχετικά με τις 4 ομάδες που θα προκριθούν μπορούν να γίνουν πολλά σενάρια, ωστόσο είναι νωρίς. Αυτό που έχει δείξει η ιστορία της διοργάνωσης είναι ότι σε αμφίρροπα γκρουπ, πολλές φορές δεν είναι αρκετές ούτε οι 5 νίκες για να έρθει η πρόκριση. Αυτό σημαίνει πως η ΑΕΚ καλείται να συνεχίσει να αξιοποιεί την έδρα της και από εκεί και πέρα να ψάξει βαθμούς και μακριά απ’ αυτήν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X