"Να είμαστε πρώτοι στο τέλος"

Άτυχος ο Δημητούλης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κώστας Δημητούλης με δηλώσεις του στην «Ώρα των Σπορ» αναφέρθηκε στο ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα και εξέφρασε την αισιοδοξία του για την επίτευξη της ανόδου.

O ύψους 1,94μ. πασαδόρος της ΑΕΚ αναφέρθηκε αρχικά στην μεταγραφή του στην ομάδα:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την μεταγραφή μου στην ΑΕΚ. Χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι σε μια τόσο μεγάλη ομάδα και έχω την δυνατότητα να δουλέψω και να εξελιχθώ σε ένα επαγγελματικό τμήμα. Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι άριστες και σίγουρα αισθάνομαι δικαιωμένος για την επιλογή μου. Μου άρεσε και εκτίμησα πολύ τον τρόπο που οι άνθρωποι της ΑΕΚ, ο κ. Μιχαλόπουλος και η κ. Κίτσου με πλησίασαν και μου πρότειναν να έρθω στην ομάδα. Πέρα από αυτό όμως, αποτέλεσε μεγάλο κίνητρο για μένα ο ερχομός του προπονητή, κύριου Μπουτσουρή καθώς και ο στόχος που έθεσε η ΑΕΚ από την αρχή της χρονιάς, που είναι η άνοδος στη μεγάλη κατηγορία. Όλα αυτά συνετέλεσαν για να επιλέξω να βρίσκομαι εδώ. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ΑΕΚ γνώριζα πως η ομάδα έχει υψηλούς στόχους. Δεν υπάρχει λόγος να με αγχώνει αυτό. Αντίθετα μου δίνει κίνητρο για να γίνομαι καλύτερος μέσα από την πορεία πρωταθλητισμού του τμήματος. Να θέλω να βελτιώνομαι συνεχώς και να μπορέσω να ανταπεξέλθω στα δύσκολα, διότι στα εύκολα όλοι μπορούν να το κάνουν. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα και δεν θέλω να την αφήσω να πάει χαμένη».

Για τον κόσμο της ΑΕΚ:

«Ο κόσμος εύχομαι να είναι δίπλα μας σε όλη την διάρκεια της σεζόν και να μας στηρίξει στην προσπάθεια που κάνουμε για την άνοδο. Ήδη έχουμε βιώσει την αγάπη και την στήριξη από τον κόσμο και ελπίζουμε να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο τόσο στα εντός όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια».

Για το ξεκίνημα της σεζόν: 

«Η μέχρι τώρα πορεία μας θεωρώ πως είναι καλή. Η ήττα από την Κύζικο δεν σημαίνει πως έχει τελειώσει τίποτα, δεν μας βγάζει άλλωστε εκτός στόχου. Το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος και εμείς θα παλέψουμε για να τερματίσουμε πρώτοι. Όσο για τον αγώνα με τον Πανερυθραϊκό, ετοιμαζόμαστε καθημερινά και θέλουμε να παρουσιαστούμε σοβαροί και παθιασμένοι για να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις».

Ο αγώνας με τον Πανερυθραϊκό ορίστηκε για το Σάββατο στις 20:30 στο κλειστό του Μετς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X