"Έχουμε πολλές αδυναμίες να βελτιώσουμε"

"Έχουμε πολλές αδυναμίες να βελτιώσουμε"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσγειωμένος όπως πάντα ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, άφησε γρήγορα πίσω του τη νίκη με τη Χάποελ και στρέφεται στην Καβάλα που μεσολαβεί πριν τη Νεπτούνας.

«Πολύ σημαντική νίκη απέναντι στην Χάποελ Ιερουσαλήμ. Μας βοηθάει πιο πολύ από πλευράς ψυχολογίας και μετά μας βοηθάει πάρα πολύ και από πλευράς βαθμολογίας. Δεν μπορώ να εξηγήσω το άσχημο ξεκίνημα. Φταίνε πολλά. Από τα φιλικά παιχνίδια και μέχρι τώρα ξεκινάμε τραγικά κάθε φορά. Είναι χίλια πράγματα που φταίνε γι αυτό. Πρέπει κάτι να κάνουμε για να το διορθώσουμε, έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης ως ομάδα. Από εκεί και πέρα, στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πραγματικά έτσι όπως έπρεπε στην άμυνα, από πλευράς τακτικής, ενώ κάναμε λίγα λάθη. Αυτό, για μένα ήταν το κλειδί της νίκης.

Θα μας βοηθήσει πολύ στο κομμάτι της ψυχολογίας, όπως είπα και πριν. Από εκεί και πέρα, έχουμε πολλές αδυναμίες να βελτιώσουμε και η νίκη αυτή πρέπει να μας δώσει ώθηση ώστε να δουλέψουμε παραπάνω. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και ταπεινοί ώστε να φτάσουμε στους στόχους που θέλουμε.

Τώρα ακολουθεί η Καβάλα. Δεν μπορούμε να κοιτάμε μακριά. Θα έρθει για να παίξει καλό μπάσκετ και θα επικεντρωθούμε εξ ολοκλήρου εκεί. Μετά το τέλος του αγώνα θα έχουμε χρόνο να επικεντρωθούμε και στη Νεπτούνας».

Πηγή: superbasket.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X