Γίνεται ο (μικρός) πρίγκιπας της "Βασίλισσας"

Γίνεται ο (μικρός) πρίγκιπας της "Βασίλισσας"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην 300η εμφάνισή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, η ΑΕΚ έφτασε σε μια νίκη που θα θυμόμαστε για καιρό. Απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, τη Χάποελ -που πλέον κυριαρχεί στο Ισραήλ- η ΑΕΚ ήταν πίσω στο σκορ για 38 λεπτά, όμως στο τέλος έφυγε ως «Βασίλισσα» και είχε μαζί της και… πρίγκιπα!

Άπαντες συνέβαλλαν σε αυτή την σπουδαία νίκη, έγινε εξαιρετική ομαδική δουλειά στο β’ ημίχρονο, όμως πριν μερικές εβδομάδες κανείς δεν θα περίμενε πως ο Κρις Γουόρεν θα ήταν στην κατηγορία των παικτών που θα δίνουν νίκες στην ΑΕΚ.

Ο μικρόσωμος Αμερικανός δεν είναι το καθαρό πλέι μέικερ, ωστόσο και πάλι έδωσε πολύτιμες λύσεις. Πήρε τη φάση πάνω του και με λέι απ έκανε το 74-71 δέκα δευτερόλεπτα πριν το τέλος, ενώ πολύ έξυπνα κέρδισε το φάουλ στην τελευταία φάση του αγώνα και διαμόρφωσε το αποτέλεσμα. Ο Γουόρεν αγωνίστηκε για 4ο συνεχόμενο παιχνίδι περισσότερο από 33 λεπτά (Τρίκαλα, Νίζνι, Κόροιβο και Χάποελ) και αυτό είναι η απόδειξη της εμπιστοσύνης του προπονητή.

Όπως έλεγε στην πρόσφατη συνέντευξή του στο enwsi.gr, έχει πλέον προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της ομάδας, αντιλαμβάνεται απόλυτα τι του ζητά ο Σάκοτα και το βγάζει στον αγωνιστικό χώρο. Το… έβγαλε και στα αποδυτήρια όπου πανηγύρισε έντονα με τους συμπαίκτες του, εκδηλώνοντας τα συναισθήματά του για πρώτη φορά από τότε που ήρθε στην Ελλάδα. Ο Γουόρεν χτυπούσε με το χέρι του το στήθος του, στο μέρος της καρδιάς, ένδειξη προσωπικής δικαίωσης γι’ αυτή την εμφάνιση.

Ο Κρις πέτυχε 16 πόντους, μοίρασε 9 ασίστ, μάζεψε 5 ριμπάουντ, κέρδισε 4 φάουλ και υπέπεσε μόλις σε 1 λάθος σε 34 λεπτά! Ξεκάθαρα o γκαρντ από το Ορλάντο δικαιώνει τον προπονητή του για την εμπιστοσύνη και εξελίσσεται σε μια περίπτωση παίκτη από την οποία η ΑΕΚ έχει πολλά να κερδίσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X