Χέρστον: «Eνα βήμα προς το στόχο μας»

Χέρστον: «Eνα βήμα προς το στόχο μας»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μαλίκ Χέρστον έβαλε το λιθαράκι του στη μεγάλη ανατροπή της ΑΕΚ απέναντι στη Χάποελ Ιερουσαλήμ από το -17 απόψε στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

«Είναι ένα ακόμη βήμα προς το στόχο μας. Σιγά-σιγά εμπεδώνουμε τη χημεία μας κι αισθάνομαι κι εγώ καλύτερα. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας, την Καβάλα εξ αρχής και μετά τη Νεπτούνας. Θα πρέπει να έχουμε την ίδια ή μάλλον καλύτερη προσέγγιση από ό,τι σήμερα», ανέφερε ο Αμερικανός φόργουορντ, ενώ για το κακό ξεκίνημα είπε χαμογελώντας: «Ειλικρινά, δεν ξέρω κι εγώ γιατί συμβαίνει αυτό. Αν το ξέραμε, δεν θα το κάναμε».

Όσο για την παρουσία του τζένεραλ μάνατζερ των Σπερς, Αρ Σι Μπιούφορντ, στην Αθήνα για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ του Ολυμπιακού, είπε: «Έχω εξαιρετική σχέση μαζί του, μου έδωσε μια μεγάλη ευκαιρία και τον αγαπώ, όπως και όλους τους ανθρώπους στο Σαν Αντόνιο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X