Βασσαρική πεντάδα στο ΟΑΚΑ

Βασσαρική πεντάδα στο ΟΑΚΑ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον διαιτητή Κουκουλάκη από το Ηράκλειο της Κρήτης όρισε η ΚΕΔ στην κυριακάτικη αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης. Στο παρελθόν, ο Κουκουλάκης είχε σφυρίξει ξανά την Ενωση με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης, τη σεζόν 2010-11. Σε εκείνο το ματς είχε οργιάσει και δεν είχε δώσει τρία πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ, είχε οδηγήσει το ματς σε ισοπαλία με 2-2 και είχε τιμωρηθεί με τρεις μήνες εκτός δράσης. Και βοηθός του σε εκείνο το ματς, ήταν και πάλι ο Τουμπακάρης από την Αθήνα.
Το βασικό χαρακτηριστικό της πεντάδας (διαιτητικής τετράδας και παρατηρητή) μπορεί να λεχθεί πως είναι ό,τι ελέγχεται απόλυτα από τον Κύρο Βασσάρα. Βοηθοί του Κουκουλάκη είναι οι Τουμπακάρης (Αθηνών) και Βλάσσης (Λασιθίου) και 4ο τον Κιοτζένη από τη Ξάνθη. Είχε σφυρίξει πρόσφατα το Λεβαδειακός – Πανιώνιος με αρκετά λάθη. Εντύπωση πως ο παρατηρητής διαιτησίας είναι ο Σαραϊδάρης της Μακεδονίας, κολλητός του Βασσάρα από το παρελθόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X