Λεφτά υπάρχουν, μην τα χάσετε

Παίρνεις την…κούπα και πας ταμείο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κρίση, προβλήματα, κακές σκέψεις. Οσοι παρακολουθούν το στοιχηματικό πρωτάθλημα του enwsi.gr τα αφήνουν πίσω όλα αυτά. Με 4/5 εύστοχες προβλέψεις – είναι και αυτός ο Τσίλης που δεν πετυχαίνει ούτε ελέφαντα στα δύο μέτρα – τα λεφτά πολλαπλασιάζονται, ο κόσμος πληρώνεται και το κέφι επιστρέφει. Βραδιά Τσάμπιονς Λιγκ και η αποψινή, οι αποδόσεις της Interwetten άκρως ενδιαφέρουσες και οι προτάσεις μας είναι οι εξής:

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ: ΡΟΜΑ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ OVER 2,5 (1,67)
Η Ρόμα δεν σκόραρε για πρώτη φορά έπειτα από πολλά ματς με την Ιντερ και τώρα θα ξεσπάσει, ενώ γκολ μπορεί να δώσει και η Λεβερκούζεν.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: ΡΟΜΑ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 1 (2.00)
Πάμε καλά, έχει ξεκινήσει η αντεπίθεση να πιάσουμε τον Καπίρη αλλά αυτός πιάνει τα πάντα… Προχωράμε με άσο Ρόμα. Τελευταία της ευκαιρία σήμερα να μπει στο κόλπο της πρόκρισης. Ελπίδα της να εκμεταλλευτεί την έδρα και την κακή άμυνα των Γερμανών.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΙΡΗΣ: ΝΙΖΝΙ – ΝΕΠΤΟΥΝΑΣ Over 156,5 (1,70)
Σουτάρουν περίπου 30 τρίποντα η κάθε μία στους αγώνες τους και συνήθως πηγαίνουν σε υψηλά σκορ. Εναντίον της ΑΕΚ η Νίζνι έπαθε μπλακ άουτ για 7-8 λεπτά και πάλι όμως έφτασε τους 70 πόντους. Τώρα μπορεί να πάει στους 85-90 και η Νεπτούνας θα βοηθήσει για το over. Μαζί με τον Καπετανάκο σας πηγαίνουμε ταμείο σχεδόν καθημερινά και έχω την αίσθηση πως θα συνεχίσουμε έτσι. Βέβαια πρέπει να είμαι προσεκτικός, πρέπει να ντύνομαι ζεστά, γιατί εδώ στην κορυφή έχει ψύχρα και κυκλοφορούν ιώσεις…

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ ΤΣΕΛΣΙ – ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ 1 (1,70)

Μόνο η νίκη μπορεί να κρατήσει τον Μουρίνιο στη θέση του και θα ποντάρουμε υπέρ του κορυφαίου προπονητή. Έστω και δύσκολα δεν θα ξεφύγει από τον “άσσο” αυτό το ματς.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ  ΛΥΩΝ – ΖΕΝΙΤ 2 (3,15)

Αφήνω τις μικρές αποδόσεις γι’ αυτούς που δε θέλουν να ρισκάρουν. Η Ζενίτ μπορεί να πάρει το διπλό μέσα στη Γαλλία και θα τη στηρίξω.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΚΑΠΙΡΗΣ 23,35
2. ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ 20,12
3. ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ 18,15
4. ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ 11,65
5. ΤΣΙΛΗΣ 6,65

• Ολοι ξεκίνησαν με κάβα δέκα πόντων. Ποντάρουν μία μονάδα την ημέρα, προστίθεται το κέρδος ή αφαιρείται σε περίπτωση αποτυχίας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X