H ενημέρωση της Euroleague για το meeting με τη FIBA

H FIBA προτείνει: 1,6 εκατ.ευρώ η συμμετοχή στην Euroleague
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τη δική της εκδοχή για το meeting με τη FIBA έκανε γνωστή η Euroleague.

Μέσω ανακοίνωσής της η κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση τόνισε πως μερικές ομάδες της ταξίδεψαν για την Ελβετία την Τρίτη (3/11) προκειμένου να έρθουν σε επαφή με τη FIBA. Η συζήτηση που έγινε ήταν απόλυτα υγιής και κάλυψε μία γκάμα θεμάτων.

Η Euroleague αφού ανέφερε τους παρευρισκόμενους της συνάντησης υποστήριξε πως οι ομάδες θέλησαν χρόνο για να μελετήσουν την πρόταση της FIBA. Κατά τη διάρκεια τοι meeting οι σύλλογοι εξέφρασαν τη κοινή τους άποψη πως το μπάσκετ έχει αποδεδειγμένα περιθώρια βελτίωσης τόσο σε συλλογικό όσο και σε εθνικό επίπεδο, ενώ δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν την παγκόσμια ομοσπονδία για τους κόπους και τον χρόνο της, καθώς και την Euroleague για τη διαχείριση που έχει γίνει στο ευρωπαϊκό μπάσκετ τα τελευταία 15 χρόνια.

Η Euroleague μαζί με τις ομάδες αναμένεται να στείλουν τις προτάσεις τους στη FIBA. Επιπλέον, η ανακοίνωση τονίζει πως τόσο οι ομάδες όσο και η FIBA επιθυμούν την ενότητα και την ανάπτυξη του μπάσκετ.

Από την πλευρά τους, Euroleague και σύλλοιγοι τόνισαν πως τελειοποιούν ένα πρότζεκτ στο οποίο δουλεύουν τα τελευταία χρόνια και θα το παρουσιάσουν στην παγκόσμια ομοσπονδία στο άμεσο μέλλον.

Τέλος, στη συνάντηση έγινε λόγος για θέματα όπως το καλεντάρι, τα ασφαλιστήρια των παικτών και οι αποζημιώσεις των ομάδων όταν οι παίκτες τους λείπουν σε υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες.

Πηγή: sdna

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X