Τους ...πέθανε μέχρι να τους τσεκάρει όλους

Τους ...πέθανε μέχρι να τους τσεκάρει όλους
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εξαντλητική ήταν η προπόνηση της Τετάρτης στην ΑΕΚ, με τον Γκουστάβο Πογιέτ να οργανώνει ένα μίνι – πρωτάθλημα 5Χ5, στο οποία συμμετείχαν έξι ομάδες, με σκοπό να τσεκάρει όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του. Ο Ουρουγουανός θέλει όσο το δυνατόν πιο σύντομα να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για το έμψυχο δυναμικό της ομάδας και με τη συγκεκριμένη μέθοδο μπορεί μαζί τους συνεργάτες του και έχει συνολική εικόνα για το ρόστερ.

Η προπόνηση πάντως διήρκησε πάνω από δύο ώρες με τα ματς να διαδέχονται το ένα το άλλο (κάθε ομάδα έπαιξε σχεδόν δέκα παιχνίδια) και τους παίκτες να αποχωρούν εξαντλημένοι από τον αγωνιστικό χώρο.

Ο Πογιέτ έχει ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή ότι θέλει να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του ετοιμοπόλεμους, τονίζοντας μάλιστα ότι μέχρι τον αγώνα με τον Πανθρακικό (22/11), όταν θα έχει προηγηθεί και η διακοπή του πρωταθλήματος, θα έχει μια πιο πλήρη εικόνα για τις ικανότητες του κάθε παίκτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X