Ο Αστέρας Τρίπολης κάνει ασφαλιστικά στον ΟΠΑΠ

Ο Αστέρας Τρίπολης κάνει ασφαλιστικά στον ΟΠΑΠ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αστέρας Τρίπολης κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά του ΟΠΑΠ, προκειμένου ο Οργανισμός να μη συμπεριλαμβάνει παιχνίδια των Αρκάδων στο κουπόνι του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport» o Aστέρας Τρίπολης έχει καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα κατά του ΟΠΑΠ, τα οποία θα εκδικαστούν σήμερα. Η ομάδα της Τρίπολης συμφώνησε με την στοιχηματική εταιρεία Stoiximan για την χορηγία στην φανέλα και δεν επιθυμεί οι αγώνες της να βρίσκονται στο κουπόνι του ΟΠΑΠ.

Μάλιστα στο επόμενο Δ.Σ. της Λίγκας αναμένεται να τεθεί θέμα διεκδίκησης χρημάτων από τον ΟΠΑΠ για το γεγονός ότι στο live του υπάρχουν παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος. Οι δικαστικές αποφάσεις έχουν κρίνει ωστόσο πως ο Οργανισμός μπορεί να έχει στα κουπόνια του παιχνίδια των ελληνικών ομάδων ως προς το τελικό αποτέλεσμα.

Πάντως ο ΟΠΑΠ δεν είναι… μόνος του μέσα στη Λίγκα, καθώς έχει συμφωνήσει με εννέα ομάδες, αλλά σε περίπτωση που υπάρξει απόφαση να ζητηθούν χρήματα και η απάντηση είναι αρνητική, τότε είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν κι άλλες προσφυγές.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X