Τα στοιχήματά σου

Τα στοιχήματά σου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ούτε μια εβδομάδα δεν έχει συμπληρώσει στα Σπάτα ο Πογιέτ, αλλά με την όρεξη και την αποφασιστικότητα που φανερώνουν οι κινήσεις του για να πετύχει, είναι σαν να βρίσκεται πολύ περισσότερο στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ. Το πρώτο δείγμα από τον Ουρουγουανό προπονητή, στο ντέρμπι της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, ήταν απόλυτα θετικό και παρά το γεγονός ότι η Ένωση δεν πήρε τη νίκη, οι κινήσεις του κατά τη διάρκεια του ματς ήταν στοχευμένες και έδειξαν ότι μπορεί να διαχειριστεί έναν αγώνα ανάλογα με την εξέλιξή του. Αυτό όμως πάει, πέρασε. Το θέμα είναι τι γίνεται από εδώ και πέρα, με τον Πογιέτ να πρέπει άμεσα (γιατί χρόνος δεν υπάρχει) να βάλει τη δική του “σφραγίδα” στην εικόνα της ομάδας. Πιστεύω μάλιστα ότι υπάρχουν “στοιχήματα”, τα οποία αν καταφέρει να τα κερδίσει θα έχει πετύχει τον στόχο.

Ένα απ’ αυτά είναι να ενσωματώσει στην ενδεκάδα τον Ράφικ Τζεμπούρ. Ο Αλγερινός επέστρεψε και η αγωνιστική του ποιότητα είναι δεδομένη και αδιαμφισβήτητη. Το θέμα είναι πως θα καταφέρει ο Πογιέτ να πάρει απ’ αυτόν όλα εκείνα τα στοιχεία που διαθέτει και τα οποία μπορούν να δώσουν στην ομάδα το κάτι παραπάνω. Κάτι δηλαδή που δεν είδαμε απ’ τον Τζεμπούρ μέχρι τη στιγμή του τραυματισμού του. Αν ο Ουρουγουανός τα καταφέρει θα έχει κάνει ένα σημαντικό βήμα, γιατί θα βρει λύση σε ένα μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα απ’ την αρχή της σεζόν.

Ένα δεύτερο στοίχημα θα είναι ο τρόπος με τον οποίο θα διαχειριστεί το ρόστερ και ειδικά τους ποδοσφαιριστές που είτε δεν έχουν καθόλου χρόνο συμμετοχής ως τώρα, είτε ελάχιστο, έτσι ώστε να αυξήσει τις επιλογές του. Του πιστώνεται η πρώτη κίνηση με τον Κορδέρο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Δεν είναι όμως μόνο ο Ισπανός. Είναι ο Μπακάκης, ο Ανάκογλου, ο Άρθο, ο Ανδρεόπουλος και όσοι έχουν μείνει πίσω μέχρι τώρα.

Επίσης πολύ σημαντικό στοίχημα είναι το πως θα διαχειριστεί τους ποδοσφαιριστές που έχει στη μεσοεπιθετική γραμμή. Στο επόμενο ματς, μετά τον τραυματισμό του Πέτρου Μάνταλου, ο Μπουονανότε αναμένεται να επιστρέψει, εκτός αν μετατεθεί ο Βάργκας στον άξονα και πάει δεξιά ο Πλατέλλας, ο οποίος επίσης έχει χάσει τη θέση του στα τελευταία ματς. Είναι κι αυτό ένα ζήτημα. Ο Πογιέτ θα πρέπει να βρει τρόπο να τους κρατήσει όλους …ζεστούς και έτοιμους να μπουν μέσα για να δώσουν λύσεις.

Ίσως όμως το πιο μεγάλο στοίχημα του προπονητή της ΑΕΚ να είναι οι επιλογές που θα γίνουν στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση για να μπει στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και αυτή τη φορά οι επιλογές θα πρέπει να είναι πιο στοχευμένες ώστε να καλυφθούν τα δεδομένα κενά που υπάρχουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X