Σάκοτα: «Το ματς με την Χάποελ ορίζει την πορεία μας στον όμιλο»

Σάκοτα: «Το ματς με την Χάποελ ορίζει την πορεία μας στον όμιλο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αύριο δίνει ακόμη ένα δύσκολο ματς στο Eurocup. Με την Κράσνι και την Νίζνι, στο ΟΑΚΑ έρχεται η Χάποελ Ιερουσαλήμ και κατά τον Ντούσαν Σάκοτα, το παιχνίδι αυτό ορίζει την πορεία της Ενωσης στον όμιλο.

Ο φόργουορντ της ΑΕΚ μίλησε στο enwsi.gr στην σημερινή Media Day σχολιάζοντας χαρακτηριστικά «Είναι πάρα πολύ κρίσιμο το ματς με την Χάποελ. Η Κράσνι έκανε την καλύτερη εμφάνιση στην ιστορία της δυστυχώς εδώ. Μας στοίχισε αυτή η ήττα. Το ματς αυτό ορίζει την πορεία μας στον όμιλο. Να μην δεχόμαστε εύκολα καλάθια μας είπε ο κόουτς, να ελέγξουμε ρυθμό. Αυτό που παθαίνουμε τελευταία ματς, όπως και με Νίζνι και Κόροιβο χάνουμε στην αρχή και βρίσκουν ρυθμό από το πρώτο 10λεπτο. Δεν ξεκινάμε καλά. Πρέπει να τους κόψουμε την αυτοπεποίθηση. Πολύ ποιοτική η Χάποελ. Είναι δύσκολη η μετάβαση Ελλάδα και Ευρώπη μέσα σε λίγες ημέρες. Πολλά παιδιά δεν έχουν εμπειρία από το δύσκολο ελληνικό πρωτάθλημα. Οι ελληνικές ομάδες έχουν το στοιχείο της περηφάνιας, εκτός έδρας δεν υπάρχει εύκολο ματς, ειδικά όταν παίζουν με αντίπαλο ΑΕΚ. Το Eurocup παίζεται σε άλλη ταχύτητα και με παίκτες έτοιμους σωματικά. Πρέπει να συνηθίζουμε σιγά-σιγά. Μας περιμένουν δύσκολα ταξίδια και τώρα αυτά που μπορούμε να κερδίσουμε εντός και με Καβάλα, πρέπει να είμαστε πολύ καλοί. Οχι μόνο να κερδίσουμε, αλλά να παίξουμε και καλά. Θα έχουμε 3 ταξίδια, Λιθουανία-Ρωσία, θα έχουμε εκτός μετά ντέρμπι στην Α1».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X