Τσιρώνης: «Το ΣτΕ απεφάνθη για το γήπεδο της ΑΕΚ»

Ψάχνεται ακόμα ο Τσιρώνης, την άδεια για το ραντεβού με την κυβέρνηση θέλει η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι αλήθεια, πως η τοποθέτηση του – οικολόγου – Γιάννη Τσιρώνη ως αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος από την κυβέρνηση, είχε εκληφθεί ως αρνητικός οιωνός για το γήπεδο της ΑΕΚ. Είναι γνωστό πως οι οικολόγοι διακατέχονται από έντονες περιβαλλοντικές ανησυχίες και επιθυμούν τα πάντα να είναι στην εντέλεια. Ωστόσο, έστω και αν χρειάστηκε αρκετός χρόνος, η ΑΕΚ κατάφερε να έχει έναν νόμο και ένα σχέδιο που δεν μπορεί να πλήξει κανείς.
«Για μένα, στο βαθμό που η υπόθεση πήγε στο ΣτΕ και απεφάνθη, από τη δική μας τουλάχιστον μεριά περιμένουμε τα τελικά σχέδια, για να δούμε αν είναι συμβατά με τη νομοθεσία. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μ’ εμάς. Αν δεν δω αυτό που θα έρθει στο υπουργείο μας να πάρει έγκριση… θέλω να είμαι φειδωλός. Θα το δω και θα σας πω αν είναι ή δεν είναι συμβατό. Εμείς, δεν καθυστερούμε κάτι από την πλευρά μας και δεν είναι θέμα διστακτικότητας. Δεν είναι στα χέρια του υπουργείου αυτή τη στιγμή η υπόθεση», τόνισε ο Γιάννης Τσιρώνης στον Βήμα fm.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X