Τέλος ο Γρηγορίου από τον Ατρόμητο

Γρηγορίου: «Δεν είναι μαζί μας η τύχη»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακόμη ένας προπονητής έχασε τη δουλειά του στη Σούπερ Λίγκα. Ο Ατρόμητος δεν θα συνεχίσει με τον Μιχάλη Γρηγορίου, μετά την ήττα από τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη (2-0). Αυτή ήταν η 6η ήττα σε 9 αγώνες για την ομάδα του Περιστερίου. Oι διοικούντες έχουν στην κορυφή της λίστας τους για τη διάδοχη κατάσταση το όνομα του Τραϊανού Δέλλα.

Η ανακοίνωση για Γρηγορίου:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Μιχάλη Γρηγορίου. Ο προπονητής συναντήθηκε σήμερα το πρωί με τον τεχνικό διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλο κι έπειτα από διεξοδική συζήτηση πρυτάνευσε η άποψη ότι το καλό της ομάδας επιτάσσει το τέλος της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών. Η ΠΑΕ Ατρόμητος τον ευχαριστεί θερμά για την συνεργασία και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του. Ο Μιχάλης Γρηγορίου επέδειξε κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην ομάδα μας ήθος, επαγγελματισμό, ευσυνειδησία και εργατικότητα. Επί ημερών του η ομάδα μας κατέκτησε την πρώτη ευρωπαϊκή πρόκριση της ιστορία της. Ευχαριστούμε επίσης και τους συνεργάτες του Δημήτρη Τσίτο, Γιάννη Γεωργιάδη, Λευτέρη Τσουκαλά, Βασίλη Καλογιάννη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X