Έκανε τα Σπάτα ...σπίτι του

Τρέλανε τους όλους προπονητάρα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στη χώρα μας, έδειξε ότι …γυαλίζει το μάτι του και ήρθε στην ΑΕΚ αποφασισμένος να πετύχει. Μέχρι στιγμής ο Γκουστάβο Πογιέτ δεν σταματάει να αποδεικνύει συνεχώς πόσο εργασιομανής είναι και πόσο θέλει να μάθει τα μυστικά της ομάδας όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Χθες, μια μέρα μετά το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, άλλοι στη θέση του ενδεχομένως να απολάμβαναν το ρεπό που είχαν άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Ένα ρεπό που έδωσε ο ίδιος για λόγους ξεκούρασης πριν αρχίσει η σκληρή δουλειά. Ρεπό για τους άλλους, αλλά όχι για τον εαυτό του.

Αυτός όχι μόνο δε χαλάρωσε, αλλά πέρασε όλη τη μέρα του στα Σπάτα, στο προπονητικό κέντρο της ομάδας. Είδε αγώνες της ΑΕΚ σε DVD, μελέτησε τα στατιστικά στοιχεία των ποδοσφαιριστών που του είχαν ετοιμάσει και γενικά θέλησε να εκμεταλλευθεί το ρεπό για να μάθει όσο το δυνατόν περισσότερο το έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Τα θετικά και τα αρνητικά τους. Ο Ουρουγουανός δεν θέλει να χαθεί άλλος χρόνος κι αυτό που τονίζει συνεχώς είναι ότι δεν θα πρέπει να χαθούν κι άλλοι βαθμοί στη μάχη του πρωταθλήματος. Γι’ αυτό και δουλεύει πάρα πολύ, ώστε να κερδίσει το χαμένο έδαφος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X