Και οι…μουγγοί μίλησαν

Παίρνεις την…κούπα και πας ταμείο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εδώ δεν είναι Σούπερ Λιγκ για να είναι όλα προκαθορισμένα από την αρχή και να περνά ο δυνατός με χέρια και με πόδια. Εδώ είναι το στοιχηματικό πρωτάθλημα του enwsi.gr και κάθε μέρα όλα μπορεί να συμβούν. Ακόμα και να μιλήσουν οι…μουγγοί, να δουν οι τυφλοί, να ακούσουν οι κουφοί. Ακόμα και να νικήσει η Μαρσέιγ για να πάει ταμείο ο Τσίλης και να σταματήσει τον κατήφορο του και να βάλει στο άγχος τον Καζαντζόγλου που αισθάνεται την καυτή ανάσα του. Αν προσθέσετε μάλιστα πως ο Καπίρης έχασε και νίκησαν οι Βογιατζάκης και Καπετανάκος, φουντώνοντας τη μάχη για την κορυφή, τότε έχετε ένα πρωτάθλημα φωτιά. Στην αναμονή των ευρωπαϊκών ματς, δείτε τις σημερινές προτάσεις με την εγγύηση και τις αποδόσεις της Interwetten.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ: ΗΡΑΚΛΗΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ (1,75)
Ο Ηρακλής δύσκολα νικάει ακόμα και στην έδρα του. Ο Ατρόμητος μπορεί να φύγει από το Καυτανζόγλειο με βαθμό και πιστεύω ότι δύσκολα θα ξεφύγει από την ισοπαλία αυτό το παιχνίδι, τόσο στο ημίχρονο όσο και στο φινάλε.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ: ΤΟΤΕΝΑΜ – ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ 1 ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΠΑΘΗΤΙΚΟ (2,05)
Η Τότεναμ είναι σε ανοδική πορεία, ο Ποκετίνο έχει φτιάξει την άμυνα της ομάδας του και πιστεύω πως απόψε θα νικήσει τη Βίλα δίχως να δεχθεί γκολ.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: ΠΑΛΕΡΜΟ – ΕΜΠΟΛΙ UNDER (1.70)

Iταλικό ματς, δυνατό παιχνίδι αναμένεται δίχως ξεκάθαρο φαβορί. Δύσκολα να μπουν τρία γκολ σε τέτοιο αγώνα όπου και ο βαθμός είναι σημαντικός για όλους.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΙΡΗΣ: ΚΙΕΒΟ – ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ Χ (3,20)
Δεν υπάρχει διαφορά ποιότητας μεταξύ τους και κινούνται κοντά στη μέση της βαθμολογίας. Παραδοσιακά τα παιχνίδια τους κρίνονται στις λεπτομέρειες, όμως η ισοπαλία έχει να εμφανιστεί 4 χρόνια. Ίσως τώρα να είναι η ώρα. Δυνατή απόδοση, αξίζει το ρίσκο.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ: ΛΑΝΣ – ΝΑΝΣΙ Χ (2,90)

Αγαπάμε τα Χ της Δευτέρας. Την προηγούμενη Δευτέρα το ιταλικό είχε αναβληθεί, απόψε θα πάμε σε μια ισοπαλία στην Β’ Γαλλίας, καθότι η Λανς δεν είναι αξιόπιστη αλλά έχει δυνατή έδρα και δεν θα αφήσει το φαβορί Νανσί να περάσει εύκολα.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΚΑΠΙΡΗΣ 18,15
2. ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ 17,35
3. ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ 16,92
4. ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ 10,85
5. ΤΣΙΛΗΣ 8,65

• Ολοι ξεκίνησαν με κάβα δέκα πόντων. Ποντάρουν μία μονάδα την ημέρα, προστίθεται το κέρδος ή αφαιρείται σε περίπτωση αποτυχίας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X