Ανησυχία για Μάνταλο - Το βράδυ τα σπουδαία

Νέο πρόβλημα για τον Μάνταλο - Πάει στο Ιατρικό (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αναμφισβήτητα μεγάλος άτυχος της ΑΕΚ στην ισοπαλία απέναντι στον Παναθηναϊκό ήταν ο Πέτρος Μάνταλος. Ο “μαέστρος” του Δικεφάλου αποχώρησε τραυματίας από το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, με την πρώτη εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου να είναι διάστρεμμα β’ βαθμού, γεγονός που μειώνει τις πιθανότητες συμμετοχής του στην αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Μέχρι στιγμής πάντως κανένας δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν θα προλάβει το ματς με τους Αρκάδες, αφού ναι μεν ο διεθνής μέσος υποβλήθηκε ήδη σε κάποιες εξετάσεις, αλλά ο ιατρικός έλεγχος θα ολοκληρωθεί σήμερα το απόγευμα με νέα μαγνητική, απ’ το αποτέλεσμα της οποίας θα ξεκαθαρίσει το χρονικό διάστημα που θα μείνει εκτός προπονήσεων.

Από τη μία για την ΑΕΚ είναι θετικό το γεγονός ότι μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα ακολουθεί η διακοπή του πρωταθλήματος κι έτσι ο Μάνταλος θα έχει χρόνο για να ξεπεράσει κι αυτό το πρόβλημα τραυματισμού. Από την άλλη, στο διάστημα της διακοπής έχουν προγραμματιστεί δύο φιλικοί αγώνες της Εθνικής ομάδας, με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό, όπως είναι απολύτως λογικό, να θέλει να δώσει το “παρών”, από τη στιγμή μάλιστα που θα κοουτσάρει για πρώτη φορά ο νέος προπονητής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X