Συγχαρητήρια, μελέτη, ρεπό

Εικόνες από το Παναθηναϊκός - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι προφανές πως ο Γκας Πογιέτ θα ήταν απολύτως ικανοποιημένος, μόνο αν η ΑΕΚ έφευγε με το “διπλό” από την Λεωφόρο. Από την άλλη μεριά, είδε αμυντική λειτουργία που ήταν σχεδόν όπως την ήθελε. Και είδε και προσπάθεια από τους ποδοσφαιριστές του, που τον ικανοποίησε. Ενώ είδε και την ΑΕΚ να φεύγει για πρώτη φορά αήττητη από ντέρμπι φέτος. Ως εκ τούτου είχε λόγους να δώσει συγχαρητήρια στους παίκτες του στα αποδυτήρια της Λεωφόρου. Αλλά ως εκεί. Τα περαιτέρω στην (σκληρή) δουλειά που θα ακολουθήσει στις επόμενες προπονήσεις. Δουλειά που θα είναι βασισμένη πάνω στα συμπεράσματα από το ντέρμπι. Εξάλλου ο Πογιέτ αμέσως μετά την λήξη του ματς έπεσε με τα μούτρα στην μελέτη. Άρχισε να βλέπει ξανά όσα έγιναν στην Λεωφόρο και να τα περνάει από… μικροσκόπιο. Πάνω σ’ αυτά άλλωστε, θα δουλέψει τις επόμενες μέρες.

Από αύριο δηλαδή, διότι για σήμερα ο Πογιέτ έχει δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές του. Λογικό όχι μόνο λόγω της κούρασης από το χθεσινό ντέρμπι, αλλά με δεδομένο πως η ΑΕΚ προέρχεται από μια φορτωμένη εβδομάδα. Με τρια ματς μέσα σε διάστημα επτά ημερών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X