«Θετικό πως κρατήσαμε το μηδέν»

«Θετικό πως κρατήσαμε το μηδέν»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ικανοποιημένος που ο Παναθηναϊκός δεν ηττήθηκε από την ΑΕΚ και μπόρεσε να αποφύγει τα χειρότερα, παρουσιάστηκε μετά το τέλος του ματς ο Γιάννης Αναστασίου. «Ηταν ένα ντέρμπι που για εμάς ήταν σημαντικό, θέλαμε τη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο δείξαμε νευρικότητα, αν και δεν θα έπρεπε. Δεν μπορούσαμε να κυκλοφορήσουμε τη μπάλα. Όταν παίζαμε πιο άμεσα στην περιοχή της ΑΕΚ, εκεί οι προϋποθέσεις ήταν διαφορετικές. Στο δεύτερο ημίχρονο ισορροπήσαμε το παιχνίδι, το ελέγξαμε. Και πάλι όμως, δεν δημιουργήσαμε τις φάσεις που θα θέλαμε. Θα πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο και να βελτιώσουμε την εικόνα μας στο δημιουργικό κομμάτι. Στα μεγάλα ματς οι ευκαιρίες δεν θα είναι πολλές και εμείς πρέπει να τις αξιοποιούμε για να κερδίζουμε. Θετικό πως κρατήσαμε το μηδέν σε ακόμα ένα παιχνίδι και πως η ΑΕΚ δεν έκανε κάποια φάση στο δεύτερο ημίχρονο».
Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού ζήτησε περισσότερη δουλειά από την ομάδα του. «Είχαμε νευρικότητα και φαινόταν αυτό. Μερικές φορές θέλεις, αλλά δεν σου βγαίνει για διάφορους λόγους,. Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα, ξέραμε το παιχνίδι της ΑΕΚ. Το σημαντικό είναι να δουλέψουμε και να συγκεντρωθούμε περισσότερο. Όταν θέλεις να χτίσεις και να φτάσεις κάπου, πρέπει να υπάρχει επιμονή και υπομονή. Ο δρόμος είναι δύσκολος. Καταλαβαίνω, πως οι οπαδοί μας θέλουν τη νίκη. Αλλά είναι ποδόσφαιρο, μερικές φορές τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα σχεδιάζεις. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, μόνο με δουλειά μπορούμε να φτάσουμε κάπου».
Οσον αφορά τη συνέχεια, ο Αναστασίου δεν σχολίασε το ενδεχόμενο αντικατάστασης του, άφησε ανοιχτό σενάριο για μεταγραφικό ενίσχυση και δικαιολόγησε τις αλλαγές τακτικής του. «Από τη στιγμή που συμμετέχουμε σε δύο διοργανώσεις και υπάρχουν ακόμα 21 παιχνίδια, τα πάντα μπορούν να συμβούν. Στην Ελλάδα ίσως όχι, αλλά εμείς πρέπει σε κάθε ματς να προσπαθούμε για τη νίκη. Δεν θέλω να μιλήσω για στόχους. Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια γίνεται. Πρέπει να βελτιώσουμε την εικόνα μας στο τελευταίο 1/3, γιατί με την ποιότητα που έχουμε θα έπρεπε να έχουμε λύσεις. Τα πλάνα άλλαξαν στο ξενοδοχείο με τον Αμπέϊντ, είναι ένα παιδί που δίνει ταχύτητα και άλλη ώθηση στη μεσαία γραμμή μας. Όταν τραυματίστηκε ο Λαγός που έχει αμυντική σκέψη, με τον τρόπο που αγωνιζόταν η ΑΕΚ θα ήταν πιο εύκολο να μας χτυπήσει στην αντεπίθεση. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε τον σχηματισμό σε 4-2-2-2, δεν είχαμε προβλήματα στη μεσαία γραμμή. Καλύτερα να ρωτήσετε τη διοίκηση εάν υπάρχει θέμα αντικατάστασης μου. Εχουν γίνει εισηγήσεις για κάποιες θέσεις και αυτό θα αποφασιστεί σύντομα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X