Σενάριο επιστροφής του Ινγκλις

Σενάριο επιστροφής του Ινγκλις
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ «τρέχει» με το εντυπωσιακό 4Χ4 στο πρωτάθλημα, μπήκε ξανά στο κόλπο της πρόκρισης στο Euro cup με τη σπουδαία νίκη επί της Νίζνι, αλλά οι σκέψεις για ενίσχυση της δεν έχουν πάψει στιγμή. Σε αυτό το πλαίσιο, τις τελευταίες ημέρες αναπτύσσεται έντονη κουβέντα περί επιστροφής του Καρλ Ινγκλις στην ομάδα. Ο Καναδός που αγαπήθηκε πολύ πέρυσι, βρίσκεται στο μυαλό των «κιτρινόμαυρων» υπευθύνων, ως μία έξτρα λύση από την περιφέρεια.

Πηγές της ΑΕΚ δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο στο enwsi.gr, αλλά ξεκαθάρισαν πως τα πράγματα δεν είναι προχωρημένα. Ο Ινγκλις είχε εξαιρετική σχέση με τον Μάκη Αγγελόπουλο, είναι παίκτης που μπορεί να δώσει σούπερ λύσεις στο περιφερειακό σουτ που έχει κενό η ομάδα, αλλά οι κινήσεις θα είναι προσεκτικές. Αλλωστε, ήδη η ΑΕΚ εμφανίζεται βελτιωμένη από παιχνίδι σε παιχνίδι. Ο Γουόρεν προσαρμόζεται, οι Κατσίβελης, Καλαμπόκης και Κάρτερ δίνουν λύσεις και ο Μαλίκ άρχισε να βρίσκει τον καλό εαυτό του.

Ο Ινγκλις δεν συμφώνησε με κάποια ομάδα έπειτα από τη λύση της συνεργασίας του με την ΑΕΚ. Συμμετείχε το καλοκαίρι στην προετοιμασία της Εθνικής Καναδά, αγωνίστηκε σε φιλικά αλλά δεν ήταν στην αποστολή για το Προολυμπιακό, ενώ δεν έχει έρθει σε συμφωνία με σύλλογο. Ο ατζέντης του έχει προτείνει την περίπτωση στην Ενωση και είναι μια από τις επιλογές που εξετάζονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τους «κιτρινόμαυρους» υπεύθυνους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X