H ομάδα έχει τον πρωταγωνιστή της

H ομάδα έχει τον πρωταγωνιστή της
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης είναι ο MVP της Basket League τουλάχιστον στο ξεκίνημα της σεζόν, στις 4 αγωνιστικές που έχουμε διανύσει, οδηγώντας την ΑΕΚ στο απόλυτο με ισάριθμες νίκες.

Ο ηγέτης της ΑΕΚ πέτυχε 28 πόντους στη νίκη επί του Κόροιβου (76-67), το index χτύπησε και πάλι… κόκκινο με αξιολόγηση 37, αλλά το εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του Λουκά ήταν και πάλι η ευστοχία του. Ο σέντερ της ΑΕΚ είχε 11/14 δίποντα και τα περισσότερα απ’ αυτά ήταν υπό πίεση ή από τα 5-6 μέτρα.

Αναμφίβολα είναι δείγμα υψηλής ποιότητας η απόδοσή του ως τώρα και ειδικά αυτό το 78% με το οποίο σούταρε στην Αμαλιάδα είναι… ευλογία για κάθε ομάδα και επίδοση σπάνια για παίκτη που αγωνίζεται στο «4» και το «5». Ωστόσο η ποιότητα και το ταλέντο του είναι τέτοια, που είναι… καταδικασμένος να κάνει τη διαφορά!

Συνολικά στο πρωτάθλημα ο Μαυροκεφαλίδης έχει 28/40 δίποντα (70%). Έχει σουτάρει επίσης 15/19 βολές (79%) και 4/6 τρίποντα (67%). O ίδιος σε πρόσφατη δήλωσή του υποστήριξε πως η ομάδα είναι πάνω απ’ όλα και πως στο μπάσκετ πια δεν μπορεί να στηριχτεί το σύνολο μόνο σε έναν παίκτη. Δεν υπάρχει ο πρωταγωνιστής, όπως το ’80 και το ’90.

Ας μας επιτρέψει να διαφωνήσουμε εν μέρει. Η ΑΕΚ είναι ομάδα, “δένει” όλο και περισσότερο σταδιακά, αλλά έχει βρει στο πρόσωπό του τον πρωταγωνιστή της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X