Ο Μαλίκ πήρε το όπλο του

Σε καλό δρόμο οι επαφές με τον Χέρστον για να παραμείνει στη «Βασίλισσα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης κάνει την σεζόν της… ζωής του και έχει πάρει την ΑΕΚ από το χέρι και την οδηγεί. Είναι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης της ομάδας από την αρχή της σεζόν και οι 28 πόντοι που πέτυχε χθες στην Αμαλιάδα, ήταν απλώς ένας ακόμα κρίκος στην αλυσίδα των σπουδαίων εμφανίσεων. Όμως το σημαντικό για την ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα, είναι πως Μαλίκ Χέρστον έχει αρχίσει και παίρνει μπρος. Μπαίνει στον ηγετικό ρόλο στον οποίο η ΑΕΚ τον θέλει. Και γι αυτό άλλωστε το καλοκαίρι έκανε την υπέρβαση για να τον κρατήσει.

Ο Χέρστον έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στη νίκη με ανατροπή στην Αμαλιάδα. Όχι μόνο διότι πέτυχε 14 κρίσιμους πόντους, αλλά επειδή πρόσθεσε και 4 ριμπάουντ αλλά και επτά ασίστ. Ενώ ήταν ουσιαστικά από τους πρωτεργάτες, μαζί με τον Μαυροκεφαλίδη, της αντεπίθεσης της ΑΕΚ και της ανατροπής του σκορ. Ο Σάκοτα περιμένει πολλά από τον Χέρστον και φαίνεται πως ο Αμερικανός έχει αρχίσει σιγά – σιγά να τα δίνει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X