Η ώρα του "Μάκη"

Η ώρα του "Μάκη"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έχει ακούσει πολλά. Όσα ίσως κανένας άλλος παίκτης της ΑΕΚ την τελευταία διετία. Έχει αμφισβητηθεί πολύ. Ίσως περισσότερο από κάθε άλλον “κιτρινόμαυρο” τα τελευταία χρόνια. Όμως από την αρχή της φετινής σεζόν, όσες φορές έχει χρειαστεί έχει δώσει λύσεις. Στο ματς με τον Ατρόμητο, η δική του κεφαλιά επτά λεπτά πριν τον φινάλε, έδωσε το “τρίποντο” στην ΑΕΚ. Ενώ το δικό του σουτ εξ επαφής, έδωσε την προηγούμενη Τετάρτη τη νίκη μέσα στην Ξάνθη για το κύπελλο. Τώρα ο Μακόλεϊ Κρισάντους ετοιμάζεται για την μεγαλύτερη πρόκληση, από τότε που φόρεσε την κιτρινόμαυρη φανέλα. Όλα δείχνουν πως ο “Μάκης” θα είναι εκλεκτός του Πογιέτ για την κορυφή της επίθεσης στο ντέρμπι. Εκτός αν γίνει… θαύμα με τον Αραβίδη, κάτι που είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Ο Κρισάντους έδειξε στην Ξάνθη πως είναι φορμαρισμένος, είναι ανεβασμένος ψυχολογικά, είναι ο μοναδικός διαθέσιμος καθαρόαιμος σέντερ φορ, ενώ μπορεί να δώσει και ύψος στην ομάδα, κάτι που θα είναι χρήσιμο και στις στημένες φάσεις. Γι αυτό και ο Πογιέτ σκέφτεται να του δώσει την φανέλα του βασικού στην Λεωφόρο. Και αυτή θα είναι η μεγαλύτερη πρόκληση και συνάμα η μεγαλύτερη ευκαιρια για τον Κρισάντους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X