"Αυτά τα λάθη να μην κάνουμε"

Εικόνες από την πρώτη προπόνηση Πογιέτ στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γκας Πογιέτ είναι ένας προπονητής που έχει ως βάση της αγωνιστικής του φιλοσοφίας, την καλή αμυντική λειτουργία και την ελαχιστοποίηση των εύκολων λαθών. “Θέλει πρώτα να εξασφαλίζει σιγουριά στα μετόπισθεν και μετά να κτίζει το παιχνίδ” είπε στο enwsi.gr ο ρεπόρτερ της Sunderland Echo. Και μπορεί πριν από το ντέρμπι να μην προλαβαίνει να κάνει πολλές παρεμβάσεις στο παιχνίδι της ΑΕΚ. Όμως πάνω σ’ αυτή την βασική αρχή των εύκολων λαθών που δεν πρέπει να γίνονται, ο Πογιέτ δουλεύει επισταμένα. Σ’ αυτό το κομμάτι επικεντρώθηκε η δουλειά που έκανε ο Ουρουγουανός τεχνικός τόσο στην τελευταία προπόνηση, όσο ακόμα και στην θεωρεία στο ξενοδοχείο.

Οι παίκτες της ΑΕΚ περίμεναν να δουν βίντεο είτε με παιχνίδια του Παναθηναϊκού, πάνω στα οποία θα γινόταν ανάλυση, είτε με δικά τους προηγούμενα ματς. Δεν έχει έγινε τίποτα απ’ όλα αυτά. Ο Πογιέτ έδειξε στους “κιτρινόμαυρους” ένα βίντεο με συρραφή από γκολ που μπήκαν τις τελευταίες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Σουπερλίγκα και τα οποία προήλθαν από εύκολα λάθη και από κακή αμυντική λειτουργία. Και ο Πογιέτ συζήτησε με τους ποδοσφαιριστές του, για κάθε ένα απ’ αυτά τα γκολ, τι πήγε λάθος και τι έπρεπε να γίνει διαφορετικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X