Ο παίκτης που αλλάζει το status της ΑΕΚ

Ο παίκτης που αλλάζει το status της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης είναι ο παίκτης που κάνει τη διαφορά στην ΑΕΚ. Γι’ αυτό το λόγο αποκτήθηκε και αυτό είναι που βγάζει στον αγωνιστικό χώρο. Με σταθερότητα στις εμφανίσεις υψηλού επιπέδου, ο Μαυροκεφαλίδης ηγείται της πρωτοπόρου ΑΕΚ στην προσπάθεια διατήρησης του νικηφόρου σερί στην Ελλάδα και της ανταγωνιστικής παρουσίας στο Eurocup.

Ο σέντερ της «Βασίλισσας» σκοράρει 18,3 πόντους ανά αγώνα στη Basket League και μαζεύει 8 ριμπάουντ. Αποδίδει κάθε φορά σε επίπεδα double double και σουτάρει με εξαιρετικά ποσοστά. Με 17/26 δίποντα είναι στο 65%, ενώ έχει 4/6 τρίποντα στα τρία παιχνίδια πρωταθλήματος (67%).

Πολύ αξιόπιστος και στις βολές με 82% (9/11). Ο Μαυροκεφαλίδης μοιράζει επίσης 2,7 ασίστ ανά αγώνα, ενώ προκαλεί σημαντική φθορά στους αντίπαλους ψηλούς με μέσο όρο 5 κερδισμένα φάουλ. Το σύστημα αξιολόγησης του είναι σταθερά υψηλό με μ.ο. 24 ως τώρα, ενώ ως γνωστόν ισοφάρισε εναντίον της Κράσνι και το ρεκόρ του Eurocup με το εξωγήινο 55.

Αναμφίβολα πρόκειται για τον αθλητή που μπορεί να οδηγήσει την ΑΕΚ σε μικρές ή μεγάλες υπερβάσεις φέτος σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο Ντράγκαν Σάκοτα χτίζει γύρω του μια ομάδα ικανή να γίνει ανταγωνιστική προς κάθε αντίπαλο και οι συμπαίκτες του βλέπουν στον πρόσωπό του, την “κολόνα”, τον άνθρωπο που μπορούν να στηριχτούν ανά πάσα στιγμή. Εκπληκτικός επιθετικός, που βάζει πάνω απ’ όλα το σύνολο, πάντα προσγειωμένος και γενικότερα ένα παράδειγμα προς μίμηση για τα νεότερα στελέχη της ομάδας με τη συμπεριφορά του εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X