Έγινε μάγκας απ' την πρώτη μέρα

Εικόνες από τον Πογιέτ στο ΟΑΚΑ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες από μια κίνηση ή μια απόφαση μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα για τη φιλοσοφία και τις φιλοδοξίες ενός ανθρώπου. Σκεφτείτε πόσο απλό θα ήταν για τον Γκας Πογιέτ να αποφύγει τον “σκόπελο” της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, χωρίς να μπορεί ο οποιοσδήποτε να του πει το παραμικρό. Αρκεί να δει κανείς ότι συναντήθηκε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη την Πέμπτη, υπέγραψε συμβόλαιο το απόγευμα της Παρασκευής και ο χρόνος προετοιμασίας της ομάδας για το ντέρμπι είναι όχι λίγος, αλλά ελάχιστος. Ειδικά για έναν προπονητή που δεν γνωρίζει ούτε την δυναμική της ομάδας του, ούτε και του αντιπάλου.
Ποιος λοιπόν θα τον κατηγορούσε αν έλεγε ότι θα αναλάμβανε τις τύχες της ΑΕΚ από Δευτέρα;  Κατά τη γνώμη μου κανένας.Θα παρακολουθούσε χαλαρός το ντέρμπι από ένα μπουθ του “Απόστολος Νικολαϊδης” και θα άφηνε τον Στέλιο Μανωλά να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά. Ενδεχομένως για κάποιους να ήταν πιο ορθή αυτή η απόφαση από τη στιγμή που η ομάδα έχει δύο συνεχόμενες νίκες με τον Μανωλά στον πάγκο, η ψυχολογία είναι στα ύψη και συγχρόνως η “σημαία” του Δικεφάλου γνωρίζει καλά τι σημαίνει ένα τέτοιο ντέρμπι για τον κοσμο της Ένωσης.
Ο Ουρουγουανός όμως δεν το σκέφτηκε καν. Από την πρώτη στιγμή θέλησε να μπει στα δύσκολα και να αναλάβει την ευθύνη, χωρίς να αναζητήσει δικαιολογίες για το οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Πήρε την απόφαση ρισκάροντας ακόμα και να μπει με το …αριστερό στη νέα πρόκληση της καριέρας του. Προτίμησε να δείξει στους παίκτες ότι τους πιστεύει και πάει μαζί τους στο ντέρμπι ως μια “γροθιά”.
Για μένα αυτή η απόφαση λέει πολλά. Έγινε μάγκας στα μάτια τόσο των παικτών του όσο και των φιλάθλων της ΑΕΚ, οι οποίοι πάντα ήθελαν και θέλουν στο “τιμόνι” της ομάδας τους έναν προπονητή που να γυαλίζει το μάτι του. Θαρρώ πως η πρώτη εντύπωση είναι απόλυτα θετική απ’ τον Πογιέτ και μένει η συνέχεια για να αποδειχθεί στην πράξη αν ήταν ή δεν ήταν ορθή η απόφαση της απόκτησής του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X