«Συμμαχία» της ανοικτής παλάμης!

«Συμμαχία» της ανοικτής παλάμης!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΕΓΑ ΤΕΣΤ για την πραγματικότητα της αποκαλούμενης «Συμμαχία των Τριών», το κυριακάτικο παιχνίδι στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Της θεωρούμενης ή δήθεν ή μόνο στα λόγια «Συμμαχίας» ανάμεσα σε ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Γιατί ελάχιστοι ή κανένας είναι αυτοί, που πιστεύουν, ότι η ΑΕΚ μπορεί να έχει ειλικρινείς συνεργάτες τους συγκεκριμένους δύο ή οποιουσδήποτε άλλους από τον ελληνικό ποδοσφαιρικό χάρτη. Με τα γεγονότα να μιλάνε, να αποδεικνύουν. Όπως , άλλωστε, αναφέρουν και η προϊστορία, η μακρινή, η μεσαία, η κοντινή, η εφετινή, η τωρινή!

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ, για την οικονομία χώρου και χρόνου, να ασχοληθούμε με «τα φρέσκα κουλούρια», για να χτυπήσουμε κατακέφαλα την ψευδαίσθηση, πως οι Ιβάν Σαββίδης και Γιάννης Αλαφούζος είναι στα δύο πλευρά της ΑΕΚ. Πως είναι ενωμένοι με την «΄Ενωση», στην προσπάθεια, στον αγώνα, για την «επί τέλους ανατροπή» και την αποκατάσταση της δικαιοσύνης και της «δημοκρατίας» στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΤΕΡΑΣΤΙΟ παραμύθι, ότι η «κιτρινόμαυρη» ηγεσία συμπορεύεται και συμπολεμάει, κατά του πολύχρονου κατεστημένου, έχοντας για εταίρους-συνεταίρους, στα ίδια γραφεία, στα ίδια μέτωπα, στα ίδια χαρακώματα τους Αλαφούζο και Σαββίδη…Ούτε σαν «οφθαλμαπάτη» μπορεί να περάσει και να ισχύσει, ότι Ιβάν και Γιάννης συχνωτίζονται με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος μόνος του, στην αλήθεια και στην κυριολεξία, σηκώνει στους ώμους του τα σακιά, με τσιμεντοχάλυβα για περιεχόμενο. Επίσης, ενώ στην ράχη του, ως προερχόμενος από τα κατασκότεινα αρουραιοκατοίκητα τούνελ της Γ΄ και της Β΄ Εθνικής, κουβαλάει τον σταυρό μαρτυρίου της «Γολγοθιανής» ΑΕΚ! Μ-ό-ν-ο-ς του είναι και θα μείνει, με την Παναγία Σουμελά να του ανοίξει τα μάτια και να επαναστατήσει όλες τις αισθήσεις του, για να μη περιπαίζεται από «παγκίτες», από «αναπληρωματικούς» του!

ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ το αληθές, ως προς τα πιο πάνω, να μερικά από τα πιο απτά, εκφραστικά, παραδείγματα», ότι δεν υφίσταται «Τριμελής Συμμαχία» ή πώς αυτή είναι ήδη με Εγκελαδικές ρωγμές, των οποίων επίκεντρο η Ι-Βαν-ική Τούμπα και «λούκι» ένα τηλεκανάλι…
Λοιπόν:

1ο) Το πούλημα, η προδοσία, που έκαναν, ιδιαίτερα ο Ιβάν, στο θέμα ΟΠΑΠ- Σούπερ Λίγκας, με εδώ ΣΥΜΜΑΧΙΑ τους τις αλλότριες δυνάμεις, για να μη αποκατασταθεί, μέσω της οικονομικής ορθοπόδησης και γηπεδικής αναστήλωσης, η πρωταθληματική ανταγωνιστικότητα της λαοφιλούς ομάδας.

2ον) Ο συστηματικός πόλεμος, εναντίον Μελισσανίδη-ΑΕΚ, από τη μεταμεσονύκτια Δευτεριάτικη εκπομπή του Καναλιού ιδιοκτησίας Αλαφούζου. Με ασταμάτητο το «τράβηγμα του χαλιού», κάτω από τα πόδια της «Αγιάς Σοφιάς», του ιερού και υπαρξιακού θέματος για την Ιστορία, για την Πατρίδα, για την Θρησκεία «Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως».

3ο) Η διαιτησία του Καβαλιώτη-Θεσσαλονικέα, τεχνητά «Δωδεκανήσιου»,Τάσου Σιδηρόπουλου, που αλλοίωσε το αποτέλεσμα της Τούμπας κι έριξε την καταληστευμένη ΑΕΚ στο καναβάτσο.

4ο)

α) Η «διαβολική» σκοπιμότητα της τοποθέτησης του Σταύρου Μάνταλου, στο κυριακάτικο ματς της Λεωφόρου. Του διαιτητή, που κατηγορήθηκε προκάτ, ότι ευνόησε την ΑΕΚ, στο εντός έδρας 3-1, επί του ΠΑΣ Γιάννινα, όπου ο Ντιέγκο Μπουονανότε «ήταν κάτι πολύ… από τον εορτάζοντα τα γενέθλια του, 55χρονο πλέον, συμπατριώτη του Μαραντόνα»! Υπενθυμίζεται, ότι ο Μάνταλος αποφάσισε, στα κλάσματα δευτερολέπτων, που έχει περιθώριο, για «πέναλτι», σε μια αφάνταστα δύσκολη φάση, από αυτές, που ονομάζονται «τηλεοπτικές». Παρότι ο Αθηναίο- Καβαλιώτης διαιτητής απέσυρε ταχύτατα την απόφαση του, μετά από την συμβουλή του αρμόδιου βοηθού του, κατευθυνόμενα προπαγανδιστικά «μεγάφωνα» του έκαναν την ζωή μαύρη, επί ημέρες κι εβδομάδες. «Φυσικά» τα αντι- «Ενωσίτικα» εργαλεία έκαναν την δουλειά τους, τιμώρησαν τον άριστο, στην συγκεκριμένη διαιτησία του, για να εξαπλώσουν τις τεχνητές, τις μαγειρεμένες, εντυπώσεις κατά της ΑΕΚ! Φυσικά (χωρίς εισαγωγικά) ήξεραν την αλήθεια για το 50-50 εκείνης της διαιτησίας, γι’ αυτό και δεν διανοήθηκαν να μη συμπεριλάβουν τον Σ. Μάνταλο στο νέο εξαμελή πίνακα των διεθνών.

β) Πού έγκειται τώρα η «σατανικότητα» του ορισμού, στο ΠΑΟ-ΑΕΚ, του Καβαλιώτη, που ανδρώθηκε στον Σύνδεσμο Αθήνας, στον οποίο προεδρεύει ο Παναγιώτης Βαρούχας, ο κριτικός διαιτησίας στην κυριακάτικη εκπομπή του Αλαφούζιου Σκάϊ; Ότι έβαλαν τον διαιτητή που αρχικά καταλόγισε «πέναλτι» υπέρ της «κιτρινόμαυρης» ομάδας, με την ανατροπή να ήταν (;) προ της γραμμής της περιοχής. Δηλαδή το αντίθετο με αυτό, που υποστηρίζουν οι «πράσινοι», για το πέναλτι , από τον Αρετόπουλο (που επιμένει, ότι έγινε φάουλ πάνω στη γραμμή της περιοχής, άρα πέναλτι), κατά του Ταυλαρίδη, σε μαρκάρισμα επί του Ροντρίγκες. Γκεμπελικός μοχλός ψυχολογικής πίεσης κι εκβιασμού του Σταύρου Μάνταλου! «Σφύριξε και σε μας ό,τι με την ΑΕΚ!», είναι η πρόκληση και το νόημα του ορισμού του Μάνταλου, ενώ δεν τοποθέτησαν τον Σιδηρόπουλο, που χρωστάει το πέναλτι- Κάτσε στον Σιμόες και το σκορ-αποτέλεσμα «1-2», αντί για «2-1», με το δεύτερο γκολ φαουλ-για κράξιμο του σκόρερ Μπερμπάτοφ σε βάρος του Κολοβέτσιου.

γ) Για τον Μάνταλο κάτι ακόμη, ίσως με πολλή σημασία και ουσία: Δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον πρώην πρόεδρο του, τον Βαρούχα…Ο διαιτητής καθηγητής πληροφορικής θα τον φοβηθεί, σε κάθε σφύριγμα του, θα σκέφτεται το πως θα τον κρίνει το βράδυ και μάλλον «θα τον στήνει στον τοίχο-μικρή οθόνη» ο μοναδικός πλέον τηλεδιαιτητικός, μετά την σκόπιμη κατάργηση του Περικλή Βασιλάκη από την «Αθλητική Κυριακή» της ΕΡΤ;

δ) Όπως ο Ιβάν φρόντισε, μέσω και της διαιτησίας, «να ρουφήξει το αίμα» του αυθεντικού Δικέφαλου Αετού, δηλαδή του «κιτρινόμαυρου» (δεδομένου ότι ο «ασπρόμαυρος» είναι «πλευρό του Αδάμ», δηλαδή γέννημα από την ΑΕΚ Θεσσαλονίκης!), έτσι η μεθόδευση, για τα μελλούμενα κατά την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος, και από τον Γιάννη Αλαφούζο! Με την ΑΕΚ ναι μεν να μη μπορεί, να μη διαθέτει στοιχειώδη μέσα για την αυτοάμυνα της, ως μόνη με όλους τους άλλους να την φθονούν και να την καταπολεμάνε. Αλλά και παράλληλα με την συγκυρία, ότι παραμονές του ντέρμπι , χρειάστηκε να παραδώσει ο Α.υτοκράτορας Μ.ανωλάς» στον Πογιέτ- με το βασιλικό όνομα «Γκουστάβος»! Η ΑΕΚ οδηγείται στη Λεωφόρο, όπως και στην Τούμπα! Αλλά με την υπερβεβαιότητα αυτή την φορά, ότι κάθε άλλο παρά θα αθωώσει και αγιοποιήσει αλά- Σιδηρόπουλο, τον Σταύρο Μάνταλο. Ο φαταουλισμός και η αχαριστία, που επέδειξε ο «Τασο-Σιδηροπουλικός» Ιβάν, έναντι του Μελισσανίδη, δεν πρόκειται να επαναληφθεί, γιατί το «δύο φορές η ίδια αμαρτία δεν συνιστά σοφία ανδρός»… Και

5ο) Ακόμη κι αυτή, η ψευδοσυμμαχία (που εξυπηρετεί απόλυτα, για να την επικαλούνται κατά πως κι όποτε τους συμφέρει οι πορωμένοι εχθροί- αντίπαλοι της ΑΕΚ και μόνο αυτής, γιατί τους άλλους δύο δεν τους τρέμουν) αποδεικνύεται το πόσο έωλη είναι (…είναι και για τα πανηγύρια), από το εξής τελευταίο, καπνιστής επικαιρότητας, γεγονός: Με την ανάληψη της γενικής διεύθυνσης της ΠΑΕ Πανιώνιος, από τον …Βασίλη Γκαγκάτση! Από τον δεξιόπλευρο συνεργάτη του Ιβάν, ο οποίος τον γιό Μάκη Γκαγκάτση, έχει αναγορεύσει σε αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και να συζητείται για πιθανός υποψήφιος, για πρόεδρος της ΕΠΟ! Με τον «Βαλνερικό» Βασίλη Γκαγκάτση να προέρχεται από τόσο στενούς δεσμούς με εχθρικούς- αντίπαλους κύκλους της ΑΕΚ, όσο ακριβώς είναι του Πανιωνίου! Ήτοι «σχήμα πίστας» τώρα το Ιβαν- Βασίλης Γκαγκάτσης- ΠΑΟΚ- Πανιώνιος …και σία! Είναι ποτέ δυνατό στον αιώνα τον άπαντα αυτό το «σχήμα» να είναι συγγενικό με την ιχνογραφημένη «Συμμαχία»;

ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ πιο τρανταχτές αποδείξεις, ότι η … «Συμμαχία ΑΕΚ-ΠΑΟ-ΠΑΟΚ» είναι … «της ανοικτής παλάμης»; ΄Ότι είναι η πιο «πετυχημένη» φούσκα, σε μέγεθος αερόστατου (!), που έχει κατασκευαστεί ποτέ, τουλάχιστο στο στερέωμα του ελληνικού ποδοσφαίρου; Και ότι πολύ πιθανό σ’ αυτή την Κυριακή η «Λεωφόρος» να γίνει «Τούμπα», κατά της ΑΕΚ! Έστω κι αν ο Αλαφούζος αποκλείεται «να φτύσει» , όπως έκανε ο Ιβάν, που καθύβρισε την «Ένωση», για «ίδια κι όμοια με τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό». Και άκουσον- άκουσον με … αδικημένο (!) τον ΠΑΟΚ π.χ. του σκανδαλώδους χαρισμού των χρεών, για να μπορεί, σε εποχή πανεθνικής οικονομικής κρίσης, αυτός «να αλωνίζει» στις μεταγραφές! Και να Μπερμπατοφωνασκεί από την σουίτα του! Να κυβερνάει σαν «τσάρος με την ασπρόμαυρη αγωνιστική φανέλα» και σε αλαζονική συμπεριφορά …κάποιον να θυμίζει, κάποιον από το Νότο, με τους δύο «από το άκρο ως το άλλο»! Και στη μέση ο «τρίφυλλος» , με αχώριστη πυξίδα του το …twitter!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X