Πογιέτ: «Θέλω να κερδίζω» (VIDEO)

Εικόνες από τον Πογιέτ στο ΟΑΚΑ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν είναι άνθρωπος που λέει πολλά. Άλλωστε και στα αποδυτήρια σήμερα το πρωί στους παίκτες του, μίλησε λίγο. Όμως όσες μετρημένες κουβέντες λέει, είναι θεμελιώδης για τον τρόπο σκέψης του και την δουλειά του. Γι αυτό και ο Γκας Πογιέτ τόσο στην ομιλία του στους παίκτες, όσο και στις δηλώσεις του μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, μίλησε πολλές φορές για την επιθυμία του να κερδίζει η ΑΕΚ

«Μου αρέσει να έχω την ευθύνη, έτσι λειτουργώ. Θέλω να έχω την ευθύνη για να είμαι ήρεμος. Οι πρώτες εντυπώσεις που έχω από την ομάδα είναι πολύ θετικές. Όσο περισσότερο μαθαίνουν οι παίκτες την φιλοσοφία μου και αυτό που θέλω να περάσω, τόσο καλύτερα θα είναι. Όμως το πρώτο και σημαντικό, είναι να κερδίσουμε την Κυριακή».

– Ποιος είναι ο στόχος σας με την ΑΕΚ;

«Δεν θέλω να υποσχεθώ κάτι, δεν είμαι άνθρωπος που κάνω κάτι τέτοιο. Όμως εκείνο που θέλω να πω στους φιλάθλους, είναι πως είμαστε εδώ για να κερδίζουμε. Μέχρι και το τέλος της σεζόν αυτό που θέλουμε είναι να αποφύγουμε εμείς να κάνουμε λάθη και να κάνουν λάθη οι υπόλοιποι ώστε να μειώσουμε την διαφορά»

– Πότε η ομάδα θα αρχίσει να παίζει με την δική σας φιλοσοφία;

«Δεν θέλουμε να βιαστούμε. Την δική μας φιλοσοφία θα αρχίσουμε να την βλέπουμε μετά την διακοπή που θα έχει το πρωτάθλημα».

– Τι ήταν αυτό που σας έπεισε να αφήσετε την Πρέμιερ Λιγκ και να έρθετε στην ΑΕΚ;

«Η δυνατότητα να κερδίζω. Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που πρέπει να κερδίζει σ’ όλα τα ματς. Και αυτό είναι κάτι μου αρέσει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X