Άλλαξε τους αρχηγούς ο Πογιέτ

Εικόνες από την πρώτη προπόνηση του Πογιέτ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι πρώτες ώρες δουλειάς του Γκας Πογιέτ στην ΑΕΚ έφεραν και μια σημαντική αλλαγή, δείγμα της διάθεσης του Ουρουγουανού προπονητή να αφήσει άμεσα το στίγμα του στην ομάδα. Ο νέος τεχνικός της Ενωσης όρισε τους Αραβίδη, Κολοβέτσιο, Γιόχανσον και Μάνταλο ως αρχηγούς, αλλάζοντας δηλαδή πλήρως τις επιλογές του Τραϊανού Δέλλα. Ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ είχε δώσει το περιβραχιόνιο στους Κορδέρο, Ανάκογλου και Πλατέλλα, κυρίως λόγω της παλαιότητας που είχαν στην ομάδα. Οι παίκτες ενημερώθηκαν για τις αλλαγές μέσω του Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Ο νέος προπονητής της Ένωσης αντιλήφθηκε άμεσα πως ο Χρήστος Αραβίδης είναι ο εκφραστής του ΑΕΚτζίδικου πάθους και επειδή ο ίδιος ως ποδοσφαιριστής ζούσε με ένταση και δυναμισμό τους αγώνες, φαίνεται πως στην περίπτωση του “Άραβα” βλέπει την ίδια “φλόγα”. Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος είχε το περιβραχιόνιο και στον αγώνα με την Ξάνθη. Αναμφίβολα είναι δεδομένη η ποιότητα και η σταθερότητα που δίνει στην άμυνα, στοιχεία που εκτιμήθηκαν από τον Ουρουγουανό.

Ο Γιάκομπ Γιόχανσον προστίθεται στους αρχηγούς της Ένωσης. Η εικόνα του Σουηδού από τη στιγμή που αποκτήθηκε είναι απόλυτα ικανοποιητική. Η ήρεμη δύναμη στη μεσαία γραμμή, ένας παίκτης που σπάνια απουσιάζει από την 11άδα και τις μάχες στο κέντρο του γηπέδου. Και φυσικά ο Πέτρος Μάνταλος. Ο φυσικός ηγέτης της ομάδας, ο «εγκέφαλος» στο χώρο του κέντρου, ο παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά είναι στις επιλογές του Πογιέτ για την αρχηγία της ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X