Ανησυχία για Αραβίδη - Αισιοδοξία για Μπαρόχα - Ντίντακ

Προετοιμασία ΑΕΚ: 16η ημέρα (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό πλησιάζει και όπως είναι λογικό τα βλέμματα στρέφονται στους ποδοσφαιριστές που έχασαν τις προπονήσεις των τελευταίων ημερών λόγω προβλημάτων τραυματισμού. Ο Αντρέ Σιμόες ήταν ο πρώτος που κατάφερε να το ξεπεράσει και θα δώσει το παρών στην αναμέτρηση της Κυριακής, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες του enwsi.gr το ίδιο αναμένεται να συμβεί τόσο με τον Αλαϊν Μπαρόχα όσο και με τον Ντίντακ Βιλά.

Ο τερματοφύλακας του Δικεφάλου ολοκλήρωσε το ματς στην Ξάνη με κάκωση στους οπίσθιους μηριαίους, αλλά όλα δείχνουν ότι θα παίξει στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Ντίντακ, ο οποίος δε συμμετείχε καν στην αποστολή του συγκεκριμένου αγώνα λόγω ενοχλήσεων, αλλά από σήμερα κιόλας αναμένεται να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Αντίθετα, υπάρχει ανησυχία για τη συμμετοχή του Χρήστου Αραβίδη. Ο διεθνής επιθετικός της ΑΕΚ δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα τραυματισμού στη γάμπα που αποκόμισε απ’ το ματς με τον Ηρακλή και σήμερα αναμένεται να κριθεί η συμμετοχή του στο ντέρμπι με τους “πράσινους”. Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες αλλά υπάρχει αισιοδοξία ότι έστω και την τελευταία στιγμή θα προλάβει την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X