Στα 15 ευρώ τα εισιτήρια του Κόροιβος - ΑΕΚ

Στα 15 ευρώ τα εισιτήρια του Κόροιβος - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΚ στην Αμαλιάδα εξέδωσε ο Κόροιβος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ ΚΟΡΟΙΒΟΣ σε συνεργασία με την Viva.gr ανακοινώνει την έναρξη προπώλησης εισιτηρίων για τον αγώνα με την ΑΕΚ που θα γίνει το Σάββατο 31/10 και ώρα 5 μ.μ. στο Δ.Κ.Γ. Αμαλιάδας.

Οι  φίλαθλοι που ενδιαφέρονται  να αποκτήσουν εισιτήριο διαδικτυακά μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα, https://www.viva.gr/tickets/sports/kae-koroivos-eisitiria-agonon-15-16/ και μέσα από μία πολύ απλή διαδικασίαθα μπορούν να αγοράσουν το εισιτήριο και να εκτυπώσουν το voucher αγοράς, το οποίο θα προσκομίσουν στο κλειστό γυμναστήριο Αμαλιάδας την ημέρα του αγώνα.

Η γενική είσοδος για τον αγώνα Κόροιβος – ΑΕΚ είναι 15 ευρώ και 20 στις διακεκριμένες (διάζωμα Α3 ΚΑΙ Α4) ενώ τα μαθητικά – φοιτητικά και ανέργων κοστίζουν 5ευρώ.

Φυσικά, η προπώληση των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται και στα γραφεία της ομάδας μας (Καποδιστρίου 9, τηλ. 26220-28528). Να υπενθυμίσουμε ότι οι φίλαθλοι που θα θελήσουν να προμηθευτούν εισιτήρια από το γραφείο μας,  η το γήπεδο την ημέρα του αγώνα, θα πρέπει να φέρουν μαζί τους  την αστυνομική τους ταυτότητα (διαβατήριο ή στρατιωτική ταυτότητα ή άδεια παραμονής), καθώς επίσης και τον αριθμό ΑΜΚΑ, βάσει του νέου αθλητικού νόμου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X