Υπάρχει φαβορί

Παίρνεις την…κούπα και πας ταμείο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ξεκίνησε ως αμφίρροπο, αλλά εξελίσσεται σε παράσταση για έναν ρόλο. Ο Νίκος Καπίρης αποδεικνύεται εξαιρετικά δυνατός στοιχηματικά και έχει πάρει μεγάλη διαφορά στη συμπλήρωση μίας εβδομάδας του στοιχηματικού πρωταθλήματος του enwsi.gr. Εχει πάρει διαφορά τεσσεράμισι μονάδων από τους υπόλοιπους και παίζει εκ του ασφαλούς. Οι προτάσεις για σήμερα έχουν μεγάλες αποδόσεις από τη λίστα της Interwetten, μπας και κλείσει η ψαλίδα.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ: ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ – ΕΜΠΟΛΙ 1 (2,30)
Η Σαμπντόρια καταφέρνει έστω και δύσκολα να αξιοποιεί την έδρα της. Έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στην Έμπολι, η οποία δύσκολα θα της κόψει βαθμό.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ –ΗΡΑΚΛΗΣ OVER (2,10)
Αν και τα παιχνίδια κυπέλλου συνήθως δεν προσφέρονται για ποντάρισμα, η αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ηρακλή δίνει ευκαιρία καθώς και οι δύο σκοράρουν συνεχώς

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ – ΕΜΠΟΛΙ 1 (2.30)
Επιστρέφει ο Κασάνο στην ενδεκάδα, η Σαμπντόρια έχει καλό απολογισμό εντός έδρας και θέλει να ανέβει στην βαθμολογία κόντρα στην Εμπολι που είναι στα χαμηλά. Καλός άσος, πάμε μπας και σωθούμε από το… ναυάγιο της εβδομάδας.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΙΡΗΣ: ΜΟΝΤΡΕΑΛ – ΤΟΡΟΝΤΟ Να σκοράρουν και οι δύο (1,60)
Νοκ άουτ ματς για τα πλέι οφ του αμερικανικού πρωτάθληματος. Όποιος χάσει λέει αντίο. Ντέρμπι του Καναδά, μεγάλη μάχη, με τον Ντρογκμπά να ηγείται για τους γηπεδούχους και να σκοράρει σε κάθε ματς (11 γκολ σε 11 αγώνες) και τον Τζιοβίνκο να κάνει φοβερά πράγματα για το Τορόντο (22 γκολ). Το 1,60 δεν είναι μεγάλο, αλλά μας πάει στο ταμείο.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ: ΛΙΝΤΣ – ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ 1 (2,50)
Ήρθε η ώρα να κάνει η Λιντς την πρώτη της νίκη με τον Έβανς στον πάγκο της, καθώς απέναντι της θα βρει μια δυνατή αλλά ασόβαρη ομάδα.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΚΑΠΙΡΗΣ 19,4
2. ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ 16
3. ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ 14,85
4. ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ 12,67
5. ΤΣΙΛΗΣ 9,55

• Ολοι ξεκίνησαν με κάβα δέκα πόντων. Ποντάρουν μία μονάδα την ημέρα, προστίθεται το κέρδος ή αφαιρείται σε περίπτωση αποτυχίας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X