Η ΑΕΚ έκανε κρούση στον Μαυροειδή

Η ΑΕΚ έκανε κρούση στον Μαυροειδή
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε επαφή με τον Δημήτρη Μαυροειδή ήρθε η ΑΕΚ, με την «Ένωση» να εξετάζει την περίπτωση του Έλληνα σέντερ της Κηφισιάς.

Οι «κιτρινόμαυροι» ήρθαν σε επαφή με τον 30χρονο παίκτη, που έχει περάσει από το Περιστέρι, τον Πανιώνιο, το Μαρούσι, την Μπιλμπάο, τον Ολυμπιακό και αγωνίζεται την τελευταία διετία στην Κηφισιά υπό τις οδηγίες του Ηλία Παπαθεοδώρου. Η ΑΕΚ μπορεί να πάρει έναν ακόμα Έλληνα στο ρόστερ της μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου της Α1 και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας σκέφτεται την περίπτωση του Μαυροειδή.

Θυμίζουμε πως η «Ένωση» είχε συζητήσεις με τον παίκτη και στην αρχή της θερινής μεταγραφικής περιόδου, όμως η υπόθεση δεν προχώρησε. Στη συνέχεια, η ΑΕΚ πήρε τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη για τις θέσεις «4» και «5», αλλά και τον Ντάνιελ Όρτον για «5άρι». Ο Αμερικανός υπέπεσε σε πολλά πειθαρχικά παραπτώματα και ο Όου Ντι Ανοσίκε ήταν στην ουσία ο αντικαταστάτης του. Φυσικά, στη θέση του σέντερ υπάρχει και ο Ζήσης Σαρικόπουλος.

Όπως και να ‘χει, το θέμα είναι πως η πλευρά της ΑΕΚ ήρθε σε επαφή με τον Δημήτρη Μαυροειδή και αναμένεται να υπάρξουν περισσότερες εξελίξεις στο θέμα.

Πηγή: sdna

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X