"Το ντέρμπι δεν θα έχει καμία σχέση με..."

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για το Κυριακάτικο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ μίλησε ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Λεβαδειακού για τον θεσμό του κυπέλλου:

“Είναι δυο διαφορετικές διοργανώσεις το πρωτάθλημα με το κύπελλο. Εμείς θέλαμε να ξεκινήσουμε καλά στο Κύπελλο γιατί είναι πάντα σημαντικό να ξεκινάς με ένα προβάδισμα. Από εκεί και πέρα σίγουρα κάθε νίκη δίνει ψυχολογία και κουράγιο για τη συνέχεια, η οποία είναι αρκετά δύσκολη. Εμείς οφείλουμε να κοιτάξουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι που έρχεται την Κυριακή, για να μπορούμε να παραμείνουμε μέσα στη διεκδίκηση των στόχων μας στο πρωτάθλημα”, τόνισε ο νεαρός αμυντικός των “πράσινων” και συνέχισε:

“Ένα ντέρμπι με ένα παιχνίδι απέναντι στον Λεβαδειακό, δεν έχει καμία σχέση. Δεν συγκρίνεται ένα ματς όπως αυτό της Κυριακής με έναν αγώνα Κυπέλλου απέναντι σε αντίπαλο χαμηλής δυναμικότητας. Εμείς, όμως, θα πρέπει να κοιτάξουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στο ντέρμπι που θα γίνει στην έδρα μας”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X