Έχουν "τρελαθεί" με Μπαρμπόσα

Έχουν "τρελαθεί" με Μπαρμπόσα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αλήθεια είναι πως πέρυσι, περίπου τέτοια εποχή, οι άνθρωποι της ΑΕΚ ήταν πολύ προβληματισμένοι με την περίπτωση του Έλντερ Μπαρμπόσα. Ο Πορτογάλος εξτρέμ ήταν η δυνατή καλοκαιρινή μεταγραφική κίνηση, αλλά έδειχνε να μην μπορεί να κάνει την διαφορά στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής. Πολλά νεύρα και λίγη ουσιαστικά βοήθεια στην ομάδα. Τώρα, έναν χρόνο μετά, η εικόνα είναι εντελώς διαφορετική. Στην ΑΕΚ βλέπουν τον παίκτη που περίμεναν να δουν, όταν το καλοκαίρι του 2014 έκαναν μια σειρά από υπερβάσεις για να τον αποκτήσουν. Και ίσως και ακόμα καλύτερο.

Ο Μπαρμπόσα ακόμα και πριν το ματς με την Βέροια, παρόλο που έμπαινε στο γήπεδο ως αλλαγή, έδειχνε πως βρισκόταν σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Μετά από εκείνο το γκολ όμως στο 90′, απογειώθηκε. Και κάνει πράγματα και θαύματα. Με τον Ηρακλή το περασμένο Σάββατο, μ’ ένα γκολ και μια ασιστ, ήταν από τους καλύτερους παίκτες. Στο χθεσινό ματς με την Ξάνθη, έστω και αν δεν σκόραρε (κυρίως ελέω Τσενάμο), ήταν ο κορυφαίος παίκτης της ΑΕΚ. Ο Μπαρμπόσα πλέον έχει αυτοπεποίθηση, έχει βρει τον καλό αγωνιστικό του εαυτό και έχει βάλει στόχο να γίνει εκ των ηγετών της ομάδας. Κάτι που έτσι κι αλλιώς είχαν στο μυαλό τους οι άνθρωποι της ΑΕΚ, όταν τον έφερναν από την Πορτογαλία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X