"Μ' αρέσει να είμαι εδώ και να προσφέρω στην ΑΕΚ"

Τα 14άρια, το 11άρι, το 26άρι, η 1η
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για ορισμένους έχει ήδη… φύγει, όμως η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Ο Κρις Γουόρεν είναι εδώ, φορά τη φανέλα της ΑΕΚ και θέλει να συνεχίσει να το κάνει. Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε στο enwsi.gr για όσα έχουν συμβεί στο ξεκίνημα της σεζόν, τόνισε πως σκέφτεται μόνο τον τρόπο με τον οποίο θα πετύχει η ΑΕΚ τους στόχους της, ενώ θέλει σύντομα να φτάσει στο καλύτερο δυνατό επίπεδο συνδυάζοντας σκοράρισμα και ασίστ. Ο Αμερικανός γκαρντ έχει βάλει και έναν δευτερεύοντα στόχο. Να σπάσει το ρεκόρ του Νίκου Γκάλη με τις περισσότερες ασίστ σε έναν αγώνα!

Για την έναρξη της σεζόν και τα χαρακτηριστικά που πρέπει να βελτιώσει ο ίδιος και συνολικά η ΑΕΚ:

«Είμαστε στο ξεκίνημα και είναι λογικό να χρειαζόμαστε χρόνο προσαρμογής στα νέα δεδομένα. Η ΑΕΚ είναι μια καινούργια ομάδα και οι περισσότεροι είμαστε εδώ για πρώτη φορά. Δουλεύουμε πολύ σε ένα οργανωμένο περιβάλλον και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε καθημερινά για να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο. Ο προπονητής και η διοίκηση έχουν φτιάξει μια οικογένεια, χρειαζόμαστε όμως λίγο χρόνο για να αποκτήσουμε χημεία και πιστεύω πως αυτό θα γίνει σύντομα. Στόχος είναι να γίνουμε πολύ ανταγωνιστικοί και να έχουμε πολύ καλή παρουσία σε όλη τη σεζόν. Προσωπικά προέρχομαι από έναν αγώνα (με τα Τρίκαλα) όπου έκανα μια ικανοποιητική εμφάνιση και θέλω να συνεχίσω ακόμη καλύτερα. Δεν έχω φτάσει στα όρια μου σε καμία περίπτωση. Δεν έχετε δει τα όριά μου! Οι 14 ασίστ είναι κάτι που προέκυψε, αλλά στόχος μου είναι να βοηθώ την ομάδα τόσο στην οργάνωση όσο και στο σκοράρισμα. Θα ήθελα να συνδυάζω στη συνέχεια περισσότερο αυτά τα δύο στοιχεία στο παιχνίδι μου».

Για τις 14 ασίστ που είναι 2η καλύτερη επίδοση στην Basket League πίσω από τις 15 του Νίκου Γκάλη:

«Ένας συμπαίκτης μου με ενημέρωσε ότι πρόκειται για μια από τις καλύτερες επιδόσεις όλων των εποχών. Χαίρομαι γι’ αυτό και ελπίζω σύντομα να καταφέρω να φτάσω πάλι σε τέτοιο αριθμό. Το σημαντικό όμως είναι η ομάδα να παίρνει αυτό που θέλει. Εγώ θέλω να βοηθάω το σύνολο και από εκεί και πέρα σε ατομικό επίπεδο, μακάρι να καταφέρω κάποια στιγμή να σπάσω το ρεκόρ του Γκάλη».

Για τη συνεργασία του με τον Ντράγκαν Σάκοτα και τη φημολογία για αντικατάστασή του:

«Δεν γνωρίζω αν ο κόουτς είναι ευχαριστημένος από εμένα, θα ήταν προτιμότερο να ρωτήσετε εκείνον. Δουλεύω για να είναι ικανοποιημένος ο κόουτς, η ομάδα και όταν συμβαίνει αυτό είμαστε όλοι ευχαριστημένοι! Δεν διαβάζω τι γράφουν οι εφημερίδες ή αν θα γίνουν αλλαγές στην ομάδα. Με απασχολεί μόνο ότι συμβαίνει σε αυτό τον οργανισμό που λέγεται ΑΕΚ. Μ’ αρέσει εδώ και δουλεύω μαζί με τους συμπαίκτες μου για να πετύχουμε τους στόχους μας και να έχουμε μια πολύ καλή σεζόν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X