Έρχεται "φτιαγμένος" για την πρώτη ...γεύση και τις υπογραφές

ΑΕΚ, «ΟΧΙ» στην παγίδα - Πηγάδια
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το αργότερο ως το μεσημέρι αναμένεται να πατήσει στην Αθήνα ο Γκουστάβο Πογιέτ. Η προφορική συμφωνία του με την ΑΕΚ είναι δεδομένη και το μόνο που μένει για να προχωρήσουν οι δύο πλευρές σε επίσημες ανακοινώσεις είναι να διευθετηθούν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες, κάτι το όποιο είναι πολύ πιθανό να συμβεί το πρωί της Πέμπτης (29/10).

Ο νέος, όπως όλα δείχνουν, προπονητής της Ένωσης ενημέρωσε τους ανθρώπους του Δικεφάλου ότι θέλει να αφιχθεί στη χώρα μας πριν τη σέντρα του αγώνα κυπέλλου στην Ξάνθη (15:30), έτσι ώστε να ρίξει τις πρώτες ματιές στη νέα του ομάδα, έστω και μέσω τηλεόρασης. Έχει ξεκαθαρίσει άλλωστε ότι δε θέλει να χάσει καθόλου χρόνο και μοναδική του επιθυμία αυτή τη στιγμή είναι να γνωρίσει όσο το δυνατόν καλύτερα το έμψυχο δυναμικό του Δικεφάλου, έτσι ώστε να μπει δυναμικά στη “μάχη” του πρωταθλήματος.

Στη συνέχεια της ημέρας ο Ουρουγουανός θα ξεκουραστεί και όπως φαίνεται η συνάντηση με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τον Δημήτρη Μελισσανίδη θα γίνει το πρωί της Πέμπτης, όταν και αναμένεται να οριστικοποιηθεί η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΚ. Η επιστροφή άλλωστε του εκτελεστικού διευθυντή της ΠΑΕ από την Ξάνθη θα γίνει απόψε το βράδυ μαζί με την υπόλοιπη αποστολή. Απ’ την πλευρά της Ένωσης δεν κρύβουν πόσο ικανοποιημένοι είναι απ’ τη συμπεριφορά του Πογιέτ όλες τις προηγούμενες μέρες, αφού απ’ την πρώτη στιγμή έδειξε να αντιλαμβάνεται απόλυτα ότι αναλαμβάνει το “τιμόνι” μιας ομάδας με τεράστια ιστορία και πρωταγωνιστικούς στόχους.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X